I després

DETINGUTS ELS LLADRES DELS MIRADORS

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Tossa de Mar van tenir constància que als miradors de la carretera costanera GI-682, entre Tossa de Mar i Sant Feliu de Guíxols, s’hauria produït un augment de robatoris a l’interior de vehicles.
La metodologia per cometre els robatoris sempre era forçant els panys dels vehicles o trencant els vidres de les finestres, i de l’interior sempre sostreien objectes de valor.
Per aquest motiu, els dos cossos policials es van coordinar i van establir un dispositiu per tal de fer front a aquesta problemàtica delinqüencial.
Tot i que actuaven a diversos miradors de la carretera, el passat dia 12 de setembre, mentre agents de les dues policies portaven a terme l’operatiu al mirador de Cala Futadera, prop de Tossa, van localitzar dos homes mirant dins d’un vehicle.
Els agents van observar que una d’aquestes persones forçava la porta d’un cotxe i sostreia uns altaveus. A continuació, els dos homes van voler marxar amb un vehicle.
En aquest moment agents dels mossos van interceptar el cotxe i van identificar als dos ocupants. Simultàniament, agents de la policia local van comprovar que a la mateixa zona hi havia quatre vehicles forçats.
A l’interior del vehicle interceptat es va intervenir dos tornavisos, unes alicates i quatre guants de plàstic, que utilitzarien per forçar els vehicles. A més, hi van trobar cinc telèfons mòbils, una tablet, uns altaveus i dues motxilles que constaven com a sostrets.
Per aquest motiu, els policies van detenir les dues persones com a presumptes autores d’aquests quatre robatoris.
Posteriorment, els investigadors van atribuir a aquestes dues persones set robatoris més a l’interior de vehicles, que s’haurien produït entre el dia 2 i el dia 9 de setembre, als miradors de la carretera GI-682. El detinguts, un d’ells amb antecedents, van passar el 13 de setembre a disposició judicial.

 

El més llegit

I després