I després

RESULTATS DEL CONCURS GANXOTAPES DE SFG

Compartiu aquesta història

El passat diumenge, 19 de novembre va finalitzar la onzena edició del Ganxotapes de Tardor 2017 de Sant Feliu de Guíxols amb un destacat èxit de participació i de unitats servides.

Aquest certamen, que es va iniciar el 20 d’octubre, patrocinat per Moritz, és molt esperat pels amants de la bona gastronomia i té una gran resposta, amb 30 establiments participants i de clients que fan la ruta de locals per degustar les creacions, cada vegada més originals i sofisticades.

La campanya, una de les més destacades i participades de la comarca, ha comptabilitzat el servei de 7.000 ganxotapes, una xifra que confirma la consolidació d’aquest esdeveniment gastronòmic i que assegura la seva continuïtat.

El ganxotapes va més enllà d’un certamen gastronòmic, i promou un concurs per veure quines són les millors tapes i en aquesta edició el jurat ha cregut que la millor tapa és el“Niu de bacallà” del restaurant Butron Berria, concedint-li el premi de “Millor Ganxotapa Tardor 2017”.

Els usuaris han pogut votar la “Ganxotapa Popular Tardor 2017” mitjançant el llibret de la ruta presentat a l’Oficina de Turisme, escollint la Ganxotapa “Caneló d’ànec rostit en el seu suc i beixamel de ceps” del restaurant Can Kiku.

Com a novetat de la passada edició es va crear el premi a la “Ganxotapa Original de Tardor 2017” que en aquest cas ha recaigut en la tapa “Caneló de bolets amb encenalls de parmesà, foie i tòfona” del restaurant Els Teixits per la seva originalitat en presentació i contrastos.

El més llegit

I després