El passat diumenge, 19 de novembre va finalitzar la onzena edició del Ganxotapes de Tardor 2017 de Sant Feliu de Guíxols amb un destacat èxit de participació i de unitats servides.

Aquest certamen, que es va iniciar el 20 d’octubre, patrocinat per Moritz, és molt esperat pels amants de la bona gastronomia i té una gran resposta, amb 30 establiments participants i de clients que fan la ruta de locals per degustar les creacions, cada vegada més originals i sofisticades.

La campanya, una de les més destacades i participades de la comarca, ha comptabilitzat el servei de 7.000 ganxotapes, una xifra que confirma la consolidació d’aquest esdeveniment gastronòmic i que assegura la seva continuïtat.

El ganxotapes va més enllà d’un certamen gastronòmic, i promou un concurs per veure quines són les millors tapes i en aquesta edició el jurat ha cregut que la millor tapa és el“Niu de bacallà” del restaurant Butron Berria, concedint-li el premi de “Millor Ganxotapa Tardor 2017”.

Els usuaris han pogut votar la “Ganxotapa Popular Tardor 2017” mitjançant el llibret de la ruta presentat a l’Oficina de Turisme, escollint la Ganxotapa  “Caneló d’ànec rostit en el seu suc i beixamel de ceps” del restaurant Can Kiku.

Com a novetat de la passada edició es va crear el premi a la “Ganxotapa Original de Tardor 2017” que en aquest cas ha recaigut en la tapa “Caneló de bolets amb encenalls de parmesà, foie i tòfona” del restaurant Els Teixits per la seva originalitat en presentació i contrastos.