Preinfantil Masculí CB Pia Olot – CB Sant Feliu 62-78
Preinfantil Femení Angles – CB Sant Feliu 63-46
Infantil Femení CB Banyoles – CB Sant Fleiu 90-44
Cadet “A” AD Cassà – CB Sant Feliu 54-47
Junior Masculí CB La Bisbal – CB Sant Feliu 70-58
Junior Femení CB Llagostera – CB Sant Feliu 57-61
Senior Masculí CB Sant Feliu – CB Vilabrareix 54-66
Sots-21 CB Arbúçies – CB Sant Feliu 47-68
Senior Femení CB Begur – CB Sant Feliu 31-56

Club Taekwondo A Punt
A la cita anual del taekwondo nacional i internacional que es ve donant cada any a Marina d’Or, va assistir el taekwondista ganxò POL FERNÁNDEZ RODRÍGUEZ, va ser la seva primera sortida dins de la categoria júnior, en la qual els competidors tenen 15, 16 i 17 anys. Essent Pol dels debutants d’aquesta categoria no tenia possibilitats de poder demostrar les seves qualitats com ha fet en la categoria cadet.

Sorprenentment es classifica fins a semifinals sense molts problemes, un cop va estar-hi, el seu adversari gallec, molt més alt que ell i també més experimentat, traient profit d’aquest avantatge, li va causar molts problemes al jove ganxó, encara que Pol no es va donar per derrotat en cap moment. Al final va caure derrotat. I va pujar al podi a per la medalla de bronze.