I després

Cesk Freixas i Jose Ortega a Casa Irla

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, dins la programació de la Casa Irla, hi trobem un concert d’un dels cantautors més importants del moment, Cesk Freixas i també la presentació del llibre del ganxó Jose Ortega:
Divendres 29 de març a les 22:30 h
CESK FREIXAS (cantautor), va iniciar la seva activitat com a cantautor el 2004. Des d’aleshores i fins a dia d’avui, ha editat quatre treballs discogràfics i ha dut a terme més de 700 actuacions. Ha rebut el reconeixement del públic, guanyant diferents premis Enderrock per votació popular al millor artista i directe de cançó d’autor.
*Entrada anticipada 6 euros (Ja a la venda a la Taverna Cas Romagué), a taquilla 8 euros. Video: http://www.youtube.com/watch?v=U3-odKCyjio

Dissabte 30 de març a les 18 h
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “EL SECRETO DE LAS BRUJAS” DE JOSÉ ORTEGA. Quan Arquímedes Boix, un excèntric programador informàtic, decideix passar unes relaxades vacances a Cadaqués, ignora que no podrà descansar tranquil. El misteriós segrest de la filla del seu millor amic el portarà a la cerca d’una relíquia mil·lenària perduda en el temps. La clau sembla estar en un cofre, custodiat per les bruixes durant més de sis-cents anys. Arquímedes haurà de seguir els passos, gairebé esborrats pel pas del temps, de bruixes i templaris per calmar la seva curiositat. Una aventura que el portarà des del frondós Empordà fins a la monumental ciutat de Toledo, a la recerca d’un objecte que potser seria millor que seguís ocult per sempre.
Aquesta és la segona incursió de José María Ortega en el món literari, després de Mas líbranos del mal, novel·la publicada al 2010.
*Gratuït

Ortega

El més llegit

I després