I després

RESTAURACIÓ I EMBELLIMENT DE LES FONTS DE SFG

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, a través de la Brigada Municipal d’obres, porta a terme la restauració i posada al dia de nombroses fonts d’aigua potable de la ciutat.

Del total de 35 fonts existents a tot Sant Feliu de Guíxols, des de la Brigada Municipal d’Obres es va fent un manteniment i restauració periòdics.

A la nau de la Brigada es traslladen aquests elements, es netegen bé, i els operaris i pintors rasquen l’òxid i les impureses, es reparen desperfectes en aixetes i poleixen les fonts fins que queden netes i es dóna un nou bany de pintura per tal que llueixin novament a l’exterior, un repàs ordinari que es va fent cada any.

En el cas de les dues fonts de la fotografia, les dues últimes en ésser portades a restaurar, es compta que el procés durarà aproximadament una setmana per tornar a lluir un aspecte òptim i ser presents als llocs originals. En aquest cas són la font que hi ha a la plaça del Nord (la que té doble recipient) i la que hi ha situada entre els carrers Sant Adolf i Santa Llúcia.

 

El més llegit

I després