I després

CAMPANYA GASTRONÒMICA BACALLÀ & PEIXOPALO

Compartiu aquesta història

Torna un any més la Campanya Gastronòmica Bacallà & Peixopalo, des de l’1 de març fins el 13 d’abril, on 15 establiments de Sant Feliu de Guíxols oferiran menús especials.

En arribar la Quaresma s’incorpora a les taules el bacallà, el qual ha estat un aliment molt important durant segles i ho continua sent a l’actualitat.

A través del port de Sant Feliu de Guíxols es va introduir en aquesta zona el peixopalo (bacallà sec).

Aquest aliment va ser molt apreciat per mariners i tapers durant el segle XIX; així, fou ràpidament assimilat a la dieta de la nostra ciutat i, alhora va lligar com cap altre producte la gastronomia del nostre mar i de la nostra terra.

Avui, recuperat i reinterpretat dins les nostres cuines, torna a la taula amb tot el sabor d’un plat de tota la vida que desperta els sentits.

Els establiments participants són: Barcarola Hotel – Rest. Les Dunes, Can Nadeu, Can Pope, Can Toni Covas, Casa Teva, Cau del Pescador, Culture, El Ginjoler, La Gaviota Bar Taverna, La Pansa, La Proa, Marabú, Murlà, Nit i dia, Sant Pol Hotel – Restaurant.

El més llegit

I després