I després

NOU SAULÓ PELS PASSEIGS DEL MAR I DELS GUÍXOLS

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols està procedint a arranjar el terra de sauló del passeig. Es tracta d’una actuació que s’ha d’anar renovant al cap d’uns quants anys i consisteix en treure la capa superficial de sorra (que provoca la formació de basses) i posar sauló nou.

Les obres, que realitza l’empresa Mirfer, amb un cost de 34.101,92 euros + IVA, han començat a un extrem del passeig, el més proper al racó de Garbí, i aniran enfilant passeig avall fins arribar a la zona del Salvament.

El termini d’execució de les obres s’estima en quinze dies laborables, i en cada setmana de feina s’aniran fent treballs per trams, de manera que els divendres, en finalitzar la jornada de feina, quedi enllestit tot un tram complet sense tenir oberts nous fronts.

A més dels vianants, els marxants del mercat seran els més beneficiats ja que, en dies de pluja, el fang i les basses dificultes el pas per davant de les parades.

També hi ha una altra acció prevista, en aquest cas a la Plaça del Mercat, on s’havien estudiat dues opcions: la d’estendre una capa de sauló compactat, o bé la de pavimentar-la. Finalment s’ha optat per la primera per continuar amb l’estètica d’una plaça tova.

El més llegit

I després