Els companys de Ràdio Platja d’Aro han publicat en el seu web el resultat del concurs de la Rua de Carnaval de Platja d’Aro en el qual les colles ganxones varen assolir diversos premis:

En la modalitat de comparses, el primer lloc va ser per les Petardas.som de Sant Feliu de Guíxols, el segon per la Colla Tramuntana de Sant Feliu de Guíxols, al tercer van empatar l’Associació Kimbedeball de Salt i els Emmaskerats d’Olot.

En la categoria de carrrosses petites es van premiar, en primera posició Els 4 gats de Sant Feliu de Guíxols, en segon lloc Golfo’s&Gracs de Sant Feliu de Guíxols, en tercer lloc els Embarrakaldats de Caldes de Malavella.

En la secció de carrosses grans van assolir la millor puntuació La Santjoanenca de Sant Joan les Fonts, La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca, Els Pimpons de Platja (Els Marrecs de Sant Feliu es varen classificar en cinquena posició).

En la modalitat de millors disfresses van obtenir la millor puntuació La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca, Colla Els Marrec de Sant Feliu i Colla Tramuntana de Sant Feliu. (Petard@s som va quedar classificada en quarta posició empatada amb dues colles més).

Hi varen participar més de 5.000 figurants i 82 colles de 17 municipis que van omplir l’Avinguda del Cavall Bernat i l’Avinguda S’Agaró de Platja d’Aro de coreografies, animació, disfresses i carrosses per celebrar el 40è Carnaval de Castell-Platja d’Aro.