MÉS PATRIMONI EN ELS JARDINS DEL MONESTIR

Després de la formalització de l’adquisició de part dels jardins del Monestir, propietat de la família Blasco, s’ha pogut arribar a un nou acord amb els altres veïns amb els quals delimita la finca, operació que incrementa en 340 m² més el patrimoni natural i històric recuperat per a la ciutat a través d’una permuta.

Inicialment, en la primera adquisició, hi havia una peça de forma triangular que quedava fora de l’operació de la compra inicial, que pertanyia a un d’aquests altres veïns, i amb aquest acord s’afegeix la quasi totalitat de la muralla històrica del Monestir, a canvi de que ells puguin mantenir una franja de separació entre les seves finques i el nou espai públic, que preservarà la seva intimitat.

L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, ha mostrat aquest dimarts als mitjans d’informació i als membres de l’equip de govern el nou espai i la resta de l’àmbit que s’està desbrossant així com la casa que es va adquirir, on va destacar la bona entesa amb els veïns, la seva predisposició i la facilitat per arribar a acords.

Pel que fa a la finca, la darrera incorporació de nous treballadors temporals a l’Ajuntament ha permès desbrossar, netejar el sotabosc i deixar en bones condicions la finca per a la qual, a més de l’exposició de flors i concerts de l’Escola Municipal de Música, complementarà el futur Museu Thyssen a més de nous usos que s’estan projectant.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació