I després

RESOLUCIÓ A FAVOR DE L’AJUNTAMENT SOBRE L’HOTEL MONTJOI

Compartiu aquesta història

El passat mes de novembre l’Ajuntament va rebre una resolució positiva del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en favor del consistori sobre l’afer de les obres il•legals que l’hotel Montjoi va realitzar ja fa anys. El requeriment es va fer el desembre del 2012. Hi havien 2 procediments que va obrir l’Ajuntament, per una banda era un expedient sancionador que ja van donar la raó al consistori en primera instància i en aquest cas l’hoteler va haver de pagar i un altre expedient de restauració que és el que està afectat amb aquesta sentència. Amb aquest darrer expedient, el que hauria de fer l’infractor, és restaurar tot allò que va fer fora de l’ordenació i fora de la llei d’urbanisme que regeix la ciutat en el POUM vigent.

El regidor d’urbanisme, Josep Saballs, en declaracions a Ràdio Sant Feliu va comentar que a l’Hotel Montjoi el que s’havia fet és edificacions addicionals del que estava permès. En concret son sis volums d’edificació tipus terrasses que es van cobrir o balcons que es van tancar, etc.

En total son més de 400 metres quadrats de més d’allò que permet la normativa. Per tant el que es va fer des de l’Ajuntament va ser dictar un decret en el qual es requeria a l’empresa que les obres s’ajustessin a la normativa.

En primera instància el jutge va donar la raó a l’hoteler i un cop l’Ajuntament va aportar totes les proves i es va recórrer la sentència, en segona instància i des del TSJC es va estimar que l’empresa hagi de restaurar i deixi la propietat tal i com marca la normativa.

El més llegit

I després