I després

2 NOTÍCIES, 2 IMATGES DE PD’A

Compartiu aquesta història

PD’A OBTÉ ELS TERRENYS PER A CONSTRUIR LA NOVA ESCOLA
L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha aprovat inicialment la reparcel·lació del polígon Suredes-Estanys, una operació amb la qual la corporació obté 10.036 metres quadrats de solar d’equipaments que destinarà a la construcció de la nova escola Fanals d’Aro, la qual es troba actualment en barracons. Segons informa el DDG, el regidor d’Urbanisme, Josep Maria Solé, ha explicat que la voluntat de l’Ajuntament és cedir aquests terrenys al Departament d’Ensenyament i tancar amb aquest organisme un acord com el que ha possibilitat construir la nova escola de Castell d’Aro abans del que es tenia previst: un cofinançament de l’obra entre les dues administracions.

L’operació, establerta en el POUM del municipi d’acord amb un privat, afecta el sector discontinu Suredes-Estanys. I és a la parcel·la de les Suredes on s’ubicarà el nou centre escolar. Precisament, el terreny de les Suredes és un bosc que ocupa una superfície de 47.303 metres quadrats, dels quals 10.036 seran per a l’escola i els 37.267 restants es quedaran com a Espai lliure. Solé ha concretat que amb aquesta operació es garanteix que el bosc es quedi com està –a excepció de l’espai destinat a l’escola– i que sigui de titularitat pública. Més informació a DDG.

 

COLLES ADMESES A LA RUA DE CARNAVAL DE PD’A
Un cop realitzada la primera fase d’inscripcions per a la Gran Rua de Carrosses i Comparses del Carnaval de Platja d’Aro, dissabte 10 de febrer, l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro fa públic el llistat de colles admeses [ consulteu document adjunt al final d’aquesta notícia ]. Per a Rua de Matí (11 h) encara hi ha quatre places disponibles, en canvi, ja s’han omplert totes places disponibles per a la Rua de la tarda (16 h). Les participants a la rua matinal tindran subvenció, però no optaran a premi; les de tarda a més a més, optaran a premi.

S’estableixen cinc grans categories amb guardons per als cinc primers classificats de cadascuna de les mateixes: Carrossa Gran (2.475 euros en premis), Carrossa Petita (1.695 euros en premis), Comparsa (1.450 euros en premis), Disfressa (1.450 euros en premis) i Colles Locals (1.040 euros); i també premi únic a la millor colla debutant en el Carnaval de Platja d’Aro (250 euros). A més a més s’obtindrà una subvenció de 250 euros per carrossa, i de 3 euros per cada persona disfressada (les comparses han de ser d’un mínim de 25 components).

El jurat qualificador puntuarà d’acord a criteris relacionats amb la coreografia, la disfressa, la carrossa i l’animació. La coreografia davant la tribuna on hi haurà situat el jurat és la única que es qualifica i no pot superar els dos minuts de durada. Els guanyadors del concurs es donaran a conèixer durant el ball de Carnaval que es realitzarà el mateix dissabte 10 de febrer al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. La festa comença a la mitjanit i el lliurament de guardons serà a l’entorn de l’1.30 h. Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com · pdf

El més llegit

I després