I després

Reprenen les obres a la crta de SCDA a Bell-lloc

Compartiu aquesta història

L’empresa Rubau-Tarrés reprendrà en els pròxims dies els treballs de millora del tram de la carretera GIV-6613 comprès entre la C-250, a la sortida de Santa Cristina d’Aro, i el nucli residencial de Bell-lloc. Segons informa el diari El Punt Avui, les obres –adjudicades per la Diputació– es van iniciar a la tardor, amb un termini d’execució previst de sis mesos. Però feia setmanes que no s’hi treballava perquè calia esmenar el projecte d’obres.
Un cop iniciada l’actuació, es va detectar que la distància mínima que cal deixar entre les canonades d’aigua potable i el col·lector de les residuals era insuficient en alguns punts. El traçat ara ja s’ha corregit i l’alcalde, Josep Llensa, explicava ahir que des del Servei de Carreteres li havien confirmat que el retorn als treballs estava previst per aquesta mateixa setmana.
La fase més avançada és la travessia del nucli de Bell-lloc, on s’han condicionat voreres a les franges dels vorals. Però Llensa estima que el conjunt de les obres, al llarg dels dos quilòmetres, està més o menys a l’equador.
Amb el calendari inicial, l’actuació podria haver quedat enllestida pels volts de Setmana Santa. Però després de l’aturada, l’alcalde compta que la reforma de la via no s’acabarà fins al maig.

El més llegit

I després