El Patronat de Turisme Costa Brava Girona preveu que el nombre de turistes alemanys que aquest any visitaran la Costa Brava augmentarà respecte a l’any passat. Així ho calcula després de les trobades que aquests dies té amb operadors turístics alemanys a la fira internacional de turisme de Berlín, ITB, segons informa el diari El Punt Avui.
Per tant, segons informa el Patronat, aquesta temporada l’operador turístic alemany FTI preveu portar entre un 30% i un 40% més de turistes alemanys i l’operador Dertour, en el primer trimestre del 2014 ha registrat un augment del nombre de reserves a la destinació gironina del 15% al 20% respecte al mateix període de l’any anterior. Pel que fa a l’agència de viatges i companyia d’autocars Ostwest, que continua sent líder a Catalunya, augmenta la contractació i les reserves a la Costa Brava Sud.
Patronat i oficines de turisme de Lloret de Mar i Castell-Platja d’Aro participen, del 5 al 9 de març, en aquesta fira des de l’estand de Catalunya. Durant aquests cinc dies, a l’espai de la Costa Brava i hi fan reunions i també distribueixen material promocional de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a professionals del sector turístic i al client final.