I després

4 GANXONES EXPOSEN AL PARLAMENT

Compartiu aquesta història

El Parlament de Catalunya acull per primera vegada des de la instauració de la democràcia una exposició d’art. En aquest cas, dinou artistes dones de tot Catalunya, quatre de les quals són de Sant Feliu de Guíxols, participen a la mostra “L’art té nom de dona”.
Les artistes vinculades amb Sant Feliu de Guíxols són Queralt Ruscalleda, Anna Castelló, Isa Ruiz i Nati Ramon.
El dilluns van ser presents a la inauguració de la mostra, que va encapçalar la presidenta del Parlament Núria de Gispert, i on hi va assistir el vicealcalde i regidor de Cultura de Sant Feliu de Guíxols Pere Albó.
La mostra es titula “L’Art té nom de Dona”, estarà al vestíbul del Palau del Parlament des del 3 fins al 14 de març, tot i que està obert només per a diputats i diputades, així com el públic que segueix les sessions parlamentàries.
La mostra l’ha organitzat conjuntament el Parlament de Catalunya -que s’estrena en aquest tipus d’esdeveniments- i el col.lectiu Dones d’Avui del Masnou i el Grupdart.cat.
Núria de Gispert va especificar, en el seu discurs inaugural, que “aquest és un pas important per reivindicar el Parlament com a espai per als ciutadans. Fer-ho amb l’art és una forma molt emotiva d’obrir les portes del Palau als catalans i catalanes”.
Igualment, Pere Albó va destacar el fet que de les dinou artistes que hi exposen quatre siguin de Sant Feliu o molt vinculades amb la nostra ciutat, “un fet que és digne de ser tingut en compte, i que demostra el vigor artístic i la sensibilitat vers l’art que hi ha a Sant Feliu de Guíxols”, va dir.

El més llegit

I després