I després

UN VOT PER LA INDEPENDÈNCIA-2

Compartiu aquesta història

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) anuncia mitjançant una nota de premsa la segona recollida de signatures, després de la important resposta de la passada campanya massiva “Signa un vot per la Independència”, celebrada el mes de gener, en la qual a Sant Feliu de Guíxols varen aportar la seva rúbrica un total de 1.550 persones que sumades a la resta de Catalunya varen sumar un total de 235.000 signatures.
Les dates d’aquesta segona part de la campanya se celebrarà el proper cap de setmana, del 22 i 23 d’aquest mes de març, els punts de recollida seran: dissabte, 22 de 10 a 14h. a la Plaça del Mercat, de 16 a 20h. a la Plaça Salvador Espriu, de 10 a 20h. a la Rambla Vidal; Diumenge, 23 de 10 a 14h. a la Rambla Vidal, a la barana del Passeig del Mar (sota l’estelada), al c/Hospital amb Plaça del Monestir i a la Platja de Sant Pol.
L’organització apunta en la seva nota que “des de Guíxols per la Independència volem demostrar que queden a la nostra ciutat moltes persones que, de manera individual poden exercir el seu “dret de petició”, i ens poden ajudar a recopilar moltes més instàncies que les 1.550 que ja tenim comptabilitzades a nivell local, i les 235.000 a nivell nacional.
L’ANC doncs, vol fer de nou una crida a la mobilització nacional i a que cadascú de nosaltres exerceixi els seus drets com a ciutadans, ja que aquesta campanya és d’una importància estratègica, i cal estar preparats per qualsevol escenari. La presidenta Carme Forcadell va informar que la recollida s’allargarà fins aquest 11s2014, data en què els catalans tornarem a sortir pacíficament i massiva al carrer”.

ANC FALDILLA

El més llegit

I després