I després

RECULL DE NOTÍCIES DE PLATJA D’ARO I PALAMÓS

Compartiu aquesta història

AGAFA EL TAXI I TORNA SA I ESTALVI

Amb la voluntat de conscienciar i sensibilitzar al conjunt dels ciutadans, però de manera especial els més joves, sobre la necessitat d’utilitzar de manera responsable el vehicle privat durant l’oci nocturn, es desenvolupa a Platja d’Aro la segona edició de la campanya Agafa el taxi: torna sa i estalvi.
Tots els divendres i dissabtes del 16 de novembre de 2018 al 27 de gener de 2019, es poden presentar a la parada de taxis de Platja d’Aro a l’Avinguda de Castell d’Aro dos tiquets de consumició validats per dos bars musicals o discoteques diferents dels que s’han adherit a l’acció, i aconseguir un val de descompte de 10 euros en el trajecte de retorn. La campanya està impulsada per AROimpulsa · Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro amb el suport i col·laboració del Gremi de Taxistes i de l’Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci de Castell-Platja d’Aro i compta amb el reconeixement de l’Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya.
Més informació aquí.


S’AMPLIEN EL PROJECTES PARTICIPATIUS

Els primers pressupostos participatius de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro inclouran finalment l’execució d’una nova proposta , la instal·lació d’una font d’aigua al Parc dels Estanys de Platja d’Aro que s’afegeix a les tres que havien confirmat les votacions populars. El darrer ple municipal va aprovar una modificació de crèdit que inclou quatre accions, valorades conjuntament en 168.000 euros. Finalment s’executarà la construcció d’un punt de gir rotonda petita a l’avinguda central de la zona comercial i d’oci Parc d’Aro, valorada en 48.000 euros. També la instal·lació d’una cobertura a l’entrada principal a l’escola Vall d’Aro de Castell d’Aro per millorar la zona d’ombreig, pressupostada en 32.000 euros .La generació d’una zona de pas segura per creuar l’Avinguda de S’Agaró de Platja d’Aro, al pont sobre el riu Ridaura, valorada en 79.500 euros i darrerament la instal·lació d’una font d’aigua al Parc dels Estanys de Platja d’Aro, xifrada en 8.500 euros.
Més informació aquí.


NOVES ACTIVITATS DE NADAL A PLATJA D’ARO

El Nadal 2018 arriba carregat de novetats a Castell-Platja d’Aro que se sumen a d’altres ja tradicionals. Aquest any, un dels grans pols d’atracció de les Festes serà el parc d’atraccions Pp’s Park que instal·larà una pista de gel dins les seves instal·lacions que serà coberta i farà 20x15metres. S’obrirà al públic el 30 de novembre al 2 de desembre, del 6 al 9 de desembre, el 15 i 16 de desembre i del 22 de desembre al 5 de gener.
Les sessions seran de 30 minuts i costaran 7 euros. La pista estarà oberta de les 11 a les 14 h i de les 16 a les 20.30 h. Al mes de gener el parc estarà tancat i el 25 de desembre obrirà només de les 16 a les 20.30 h.
Una altra novetat serà un Túnel de llum -de 60 metres de llarg- i espectacle musical de Nadal, de l’1 de desembre al 6 de gener, al carrer Miramar de Platja d’Aro. El 15 i 16 de desembre, també s’estrenarà el Platja d’Aro Nadal Shopping a l’Avinguda de S’Agaró.


VOLUNTARIS PER A LA CAVALCADA DE REIS DE PLATJA D’ARO

Crida a la participació de voluntaris per participar en la Cavalcada dels Reis de l’Orient de Castell d’Aro o Platja d’Aro dissabte 5 de gener de 2019 en tres àmbits: patges reials, logística de les carrosses i suporta l’organització. Es poden presentar les sol·licituds fins al 30 de novembre a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro o al Punt d’Atenció al Ciutadà de Castell d’Aro, o bé al correu electrònic cultura@platjadaro.com
Per participar-hi cal acceptar les bases de l’edició d’enguany.
L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, organitzador de la Cavalcada, escull els patges segons l’ordre d’inscripció i disponibilitat de vestuari, i assigna la comitiva. La resta de sol·licituds formen part d’una llista de reserva per si hi ha renúncies o baixes. Els voluntaris han d’adquirir compromís d’assistència .Tots els participants són convidats a un sopar de germanor el mateix dia de la Cavalcada a un restaurant del municipi .
Bases de participació com a voluntari.
Fitxa inscripció i voluntaris Reis 2019


ELS CENTRES SANITARIS DE L’ALT I EL BAIX EMPORDÀ COMPARTIRAN ESPECIALISTES

Els centres de salut de l’Alt i el Baix Empordà estrenyen llaços amb una aliança estratègica entre la Fundació Hospital de Palamós i la Fundació Salut Empordà per promoure la col·laboració. Començaran compartint la contractació de professionals que treballaran alhora per les dues institucions, com especialistes en Neurologia i Urologia. Els dos principals proveïdors sanitaris de l’Empordà, que sumen una població de referència de més de 260.000 habitants, han signat un conveni marc que pretén crear una aliança estratègica per al futur desplegament de projectes compartits, que podran ser de millora de processos de treball -tant per a la millora de la qualitat assistencial com per a la simplificació de tràmits-, en qualsevol dels àmbits en què treballen.
Aquest departament és el responsable de la codificació mèdica, un procés important per determinar la complexitat de la casuística, és a dir, de la gravetat dels pacients atesos i del seu risc de mortalitat.
Més informació aquí.


 

 

El més llegit

I després