RAMON COTARELO AQUEST DIVENDRES A LA CASA IRLA

És una proposta que s’inclou dins el Cicle Literari per presentar el seu llibre España quedó atrás. Tindrà lloc el proper divendres dia 23.
Ramón Cotarelo emmarca el Procés en un ampli context d’història i geopolítica, així com també fa una repassada als orígens de les desavinences entre Catalunya i Espanya i segueix el fil dels esdeveniments que van desembocar en l’1 d’octubre, la proclamació de la República Catalana i les posteriors eleccions del 21 de desembre sota el signe de l’article 155.
És una activitat gratuïta.


PROCES SELECTIU A L’AJUNTAMENT PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT

És per a la contractacio d’un o una conserge d’instal·lacions municipals.
Es pot presentar telemàticament a la seu electrónica mitjançant el tràmit d’instància genèrica, adjuntant tota la documentació requerida i la instància especifica del tràmit. Cal certificat digital.
Presencialment, a qualsevol de les oficines de registre, els dies laborables —de dilluns a divendres no festius de 9:00 a 14:00 hores— a l’Ajuntament,  a la Plaça del Mercat 1 d’Octubre 6-9. Més informació al telèfon: 972.32.70.00.
També al Centre Cívic Vilartagues, a la Plaça Salvador Espriu s/n. Podeu contactar-hi pel telèfon 972 82 01 01.
També per correu postal, adreçant-vos a:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Plaça del Mercat 6-9
17220 Sant Feliu de Guíxols (Girona.)


INAUGURACIÓ DEL NOU CURS DE LA CÀTEDRA MARTÍ CASALS

Tindrà lloc el proper dissabte dia 24 de novembre al Monestir de la ciutat.
Hi haurà un acte de commemoració del 10è aniversari de la Càtedra Martí Casals de medicina i salut en l’àmbit rural de la Universitat de Girona. Serà a partir de les 12 del migdia a la sala d’actes, a la quarta planta de l’edifici.
També hi tindrà lloc una conferència sobre Alimentació, cuina, salut i humanització a càrrec de Wifredo Ricart, cap del Servei d’Endocrinologia i Nutrició de l’Hospital Josep Trueta de Girona i investigador de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona —IDIBGI—.
És una activitat organitzada pel Museu d’Història.


ESCRIT DEL SÍNDIC PEL DIA INTERNACIONAL DELS DRETS DEL L’INFANT

És una jornada que es celebra aquest dimarts 20 de novembre.
Segons explica la nota del Síndic de Greuges de Sant Feliu, Josep Rius, en commemoració d’aquest dia, “aquesta data commemora l’aprovació del Tractat Internacional que l’any 1989 va reconèixer els drets fonamentals de tots els infants, conegut amb el nom de Convenció sobre els Drets de l’Infant”.
Segons continua l’escrit “ja a finals del segle XIX es va veure la necessitat de protegir els infants, però per poder arribar a la seva aprovació han calgut negociacions amb els governs de tot el món, líders religiosos, ONG i altres institucions. Finalment, l’any 1997, la Convenció sobre els Drets de l’Infant, adoptada per l’Assemblea General de les Nacions Unides, va ser ratificada per tots els països, excepte els Estats Units, que encara no ho ha fet. Gràcies a aquesta Declaració avui molts infants tenen més protecció, gaudeixen de més oportunitats i, la societat, en general, és més conscient de la seva vulnerabilitat”.
Podeu consultar l’escrit complet, aquí.


CONCERT DE SANTA CECÍLIA

Serà el proper dijous 22 de novembre i el protagonitzaran alumnes de l’Escola de Música.
Tindrà lloc al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu a partir de les 7 de la tarda.


Podeu llegir més informació sobre Sant Feliu si cliqueu aquí.