UNA VEÏNA DENUNCIA QUE EL SEU GOS HA INGERIT PINSO FARCIT D’AGULLES

Una veïna de Sant Feliu de Guíxols va denunciar aquest dimecres que el seu gos havia ingerit un pinso que es trobava al carrer i que estava farcit d’agulles.
Els fets van ocórrer al sector del carrer Murcia de la ciutat mentre el gos passejava amb el seu amo. Una hora després de la passejada, la propietària va descobrir que el gos havia vomitat i que dins els vòmits hi havia vora 10 agulles. Va portar el ca al veterinari on li van fer unes radiografies i van observar que dins del cos encara en tenia quatre.
Finalment, aquest dijous, el gos ha hagut de ser operat en una clínica de Girona degut a que una se li ha clavat a l’estómac. La situació de l’animal és estable.
El tractament tindrà un cost de vora 1.000 euros que hauran de sufragar els propietaris.
La propietària de la mascota ha mogut el tema per les xarxes socials -on s’ha fet viral- per la recomanació que li havia fet el veterinari sobre la necessitat de denunciar públicament els fets.


REPORTATGE SOBRE EL LLIBRE DEL DOCTOR BELTRAN

El doctor Antoni Beltran acaba de rebre un reconeixement de l’editorial Gregal pel seu llibre “Ensenya’m la llengua”, una exitosa publicació que està presentant per tot el país en els darrers mesos.
Està previst llençar-ne al mercat aviat una tercera edició i també està sobre la taula un nou projecte, en aquest cas dirigit als més joves.
Podeu veure una entrevista que li ha realitzat Josep Andújar si cliqueu aquí.


BONA VALORACIÓ DE LES ACTIVITATS DEDICADES A JOSEP AMAT

Dissabte passat es van dur a terme a Sant Feliu una xerrada i una ruta sobre el pintor Josep Amat i la seva obra amb vinculació a Sant Feliu.
La xerrada va anar a càrrec de la crítica d’art Pilar Giró i va tenir lloc a la Sala Abat Panyelles del Monestir.
La ruta, sota el nom Guíxols Experience – Ruta Josep Amat. Trepitjant els escenaris de la seva obra, estava dirigida per Josep Maria Vicens.
Aquestes activitats estaven emmarcades en la tercera edició del SOM Cultura, que dedica tot el mes de novembre a gaudir d’experiències culturals a les comarques gironines.
Els assistents als dos actes varen valorar-los molt positivament.


COMMEMORACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones de Sant Feliu -SIAD- segueix amb el seguit d’activitats  d’aquest mes de novembre.
En aquest cas situaran parades informatives aquest dimecres dia 21, de 10 a 13 hores a la Plaça del Mercat 1 d’Octubre i de 16 a 19 hores a la Plaça Salvador Espriu.
El mateix dimecres, a les 12, davant l’ajuntament, es llegirà el manifest institucional.
Podeu consultar totes les activitats previstes en aquest mes si cliqueu aquí.
Per a més informació us podeu dirigir al primer pis del Centre Cívic Vilartagues, trucar al 972.82.01.01 o enviar un mail a igualtat@guixols.cat.
També podeu conultar les seves xarxes socials.


PÍNDOLES FORMATIVES EMPRESARIALS A GUÍXOLS DESENVOLUPAMENT

La propera activitat tindrà lloc el dimecres 21 de novembre amb el tema Finançament del teu projecte.
Tindrà lloc al primer pis de l’estació d’autobusos de 9.30 a 13.30.
Anirà a càrrec de l’Associació Gironina d’Orientació Empresarial -AGOE-.
Us podeu inscriure si cliqueu aquí.
Per a més información podeu contactar amb Guíxols Desenvolupament al 972.32.70.33.