I després

RECULL D’ACTIVITATS PELS PROPERS DIES

Compartiu aquesta història

Dissabte 8 d’agost

*Festa del Barri Molí de Vent. Actuació a càrrec de la Fada Iris, a les 18.00h. Sopar popular (cadascú se’l porta), a les 21h. Després ball amb Discomòbil NOUSO i festa de l’escuma. Organitza: Associació de Veïns del Molí de Vent.

*Visita teatralitzada “Un dia a la vida d’un Monestir”. A les 19h. Al Museu d’Història (Monestir). Preu: 3.-€. Tel. 972 82 15 75. Inscripcions i pagament a l’Oficina de Turisme.

* Milla popular. A partir de les 19h. Al passeig del Mar, davant de l’Ajuntament. Inscripcions 1 hora abans. “Milla solidària”. Per inscriure’s s’acceptaran conserves, arròs i llegums que es donaran al Banc dels Aliments.

*Cançó de Taverna. A les 22h al Far del Moll. Amb Sé i grup convidat. Cremat a mitja part per a tothom. Gratuït.

**Nota) El concert de Xavi Llosas programat per aquest dia es trasllada al dimecres 12 d’agost a les 20h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu: 10€. Venda d’entrades: www.festivalportaferrada.com, Sol Negre i taquilles del Teatre Auditori Narcís Masferrer

Diumenge 9 d’agost

*Partit amistós de futbol entre l’AD Guíxols i el Girona FC. A les 19.30h. Al Camp de futbol de Vilartagues.

*Festival Porta Ferrada: Concert amb The Orchestra legendary former members of Electric Light Orchestra. A les 22.30h a l’Espai Port. Preu: de 40 a 70€. Venda d’entrades: www.festivalportaferrada.com, Sol Negre i taquilles del Teatre Auditori Narcís Masferrer (dissabtes de 18 a 21h i diumenges d’11 a 14h).

Dilluns 10 d’agost

*Música a l’Espai Carmen Thyssen. Suite Platero y yo per a guitarra de Sainz de la Maza a càrrec de Jaume Olivé (guitarra). A les 17h a l’Espai Carmen Thyssen. Accés amb l’entrada de l’exposició.

*Festival Porta Ferrada: Concert de Raimon. A les 22.30h a l’Espai Port. Preu: de 22 a 38€. Venda d’entrades: www.festivalportaferrada.com, Sol Negre i taquilles del Teatre Auditori Narcís Masferrer (dissabtes de 18 a 21h i diumenges d’11 a 14h).

El més llegit

I després