I després

XAVIER BUDÓ TORNA A SER NOTÍCIA

Compartiu aquesta història

Després de molts anys de treball iniciat a les instal·lacions del Club Tennis Guíxols, la carrera professional, i vocacional, del ganxó Xavier Budó està obtenint els seus fruits i el reconeixement de les institucions i de la premsa especialitzada en l’esport del tennis. La progressió i els èxits assolits per les tenistes Carla Suárez i Paula Badosa en els circuits internacionals han impulsat el seu prestigi i l’estan assenyalant com un dels entrenadors de referència del present i futur del tennis espanyol.
Fa uns dies transcendia que el Consejo Superior de Deportes el premia amb una medalla de la Real Orden del Mérito Deportivo acompanyant a noms com el de Toni Nadal, Pablo Andújar, Garbiñe Muguruza, Carla Suárez, Alejo Mansicidor o el Doctor Angel Ruiz Cotorro.
En les darreres hores el periodista espanyol que treballa per a la publicació Match Tenis li ha realitzat una entrevist on el presenta com “un estudiós del tennis que ens parla del seu mètode d’entrenament que es basa en l’increment de la fortalesa mental” assegurant que es constitueix en el seu segell personal, el seu ADN.
Podeu accedir a l’entrevista a través del següent enllaç: http://www.matchtenis.com/la-fortaleza-mental-el-sello-personal-de-xavi-budo

El més llegit

I després