I després

CANÇONS DE MAR AL FAR DE L’ESCULLERA

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, 8 d’agost, a les 22:00 h. es tornarà a celebrar una cantada més en l’incomparable marc de la placeta del far del port de Sant Feliu de Guíxols amb l’espectacle “Cançons de Mar al Far de l’Escullera”, emmarcada dins de la XXI Mostra de Cançó de Taverna que comptarà amb les actuacions del grup Llops de Mar i del cantautor Sé.
Com tots els actes de la Mostra organitzada per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament, l’accés és gratuït i membres de la brigada i de l’esmentada àrea prepararan i serviran un cremat a tots els assistents que, edició darrera edició omplen l’espai de gom a gom.
Quan les condicions climatològiques acompanyen, aquesta cantada és realment especial atès que, al temps que hi sonen cançons inspirades en tot l’àmbit del port i la platja ganxona es pot contemplar el paisatge de la badia amb Sant Feliu al fons, l’anar i venir de les barques i els cantaires situats sota l’emblemàtic far que, justament, és el principal element que s’integra a l’escenari.
La presentació i actuació de la primera part anirà a càrrec del cantautor Sé que sempre ofereix cançons inspirades en les tavernes i els personatges locals on no hi faltaran temes com el ja clàssic Pare Joan.
Tot seguit es farà la mitja part per degustar el cremat i continuarà la cantada amb la presència de la remodelada formació dels Llops de Mar que oferiran els grans clàssics de l’havanera. Al final, amb la incorporació d’en Sé, interpretaran El meu avi i La bella Lola amb l’acompanyament del públic.
La XXI Mostra de Cançó de Taverna entra en la segona fase de l’estiu. La primera ha estat coberta pels grups La Taverna i Llops de Mar amb les actuacions a El Salvament, Plaça dels Drets Humans, la Cantada de la Verge del Carme o la del Passeig de Sant Pol.
El dimecres, 12 d’agost tots plegats cantaran a l’escenari de l’Espai Port i el cantautor prendrà el relleu per oferir l’audiovisual “Sant Feliu arran de Mar a la Plaça del Mercat el dia 22 d’agost i la cantada de comiat als Jardins Juli Garreta el 28.

 

El més llegit

I després