I després

6 NOTÍCIES + 6 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

SEITEC POSA LA DIRECTA EN ELS CARRERS PENDENTS
Des de fa unes setmanes l’empresa palafrugellenca Seitec, ha posat la directa en les obres que tenia pendents i que havia generat les queixes tant del govern sortint com de l’actual per la lentitud arrel de la falta de personal.
Finalment l’adjudicatària de les obres ha reaccionat positivament i els veïns dels carrers Boera i Santa Magdalena han vist com en plena Festa Major els seus carrers eren asfaltats i els dels carrers Adén i Iris, amb el desembarcament de brigades d’operaris i de vehicles han donat una bona empenta a unes obres que neguitejaven als veïns després de l’experiència de les de la part baixa. Finalment s’ha imposat el compromís i s’espera que en les properes setmanes es lliurin també aquestes obres.

500 SEITEC_

 

VILLAGE DE L’ESPAI PORT, PUNT DE TROBADA
L’edició d’enguany del Festival de la Porta Ferrada compta, a més de les actuacions estel·lars al gran escenari, amb un cicle de concerts intimistes a l’Espai Village, amb una acurada programació del punt de trobada per excel·lència del Festival. Els denominats com a “Acústics del Village”, inclouen noms tant interessants com ara Élena de Helena Miquel (50% de Delafé y las Flores Azules), el guitarrista Still Morris (alter-ego rocker del banquer mallorquí Eloi Pardo, que va actuar el 24 de juliol), la actriu i cantant Laura Pamplona amb el seu projecte musical Sweet Wassabi o el duet israelià Dekel&Eldad, una fussió de jazz, folk y pop tradicional con personalitat pròpia.
L’accés al Village és lliure i gratuït. La gastronomia d’Els Tinars, música, copes i els concerts de prop a uns metres del mar el converteixen en un excel·lent punt de trobada de l’estiu. La programació dels concerts la trobareu a: http://www.festivalportaferrada.cat/es/a-24/ACERCATE-A-LOS-ACUSTICS-DEL-VILLAGE

500 VILLAGE

 

ACTIVITAT DE GUÍXOLS PER LA INDEPENDÈNCIA
El passat diumenge dia 2 de juliol, Guíxols per la Independència ANC va engegar la campanya “Reestelem Sant Feliu”, amb l’objectiu d’omplir el municipi d’estelades fins el “27º09’2015” on tot comença”. A la parada del Passeig del Mar, sota l’estelada, se’n van regalar prop de 800 a tothom que s’hi va apropar i els organitzadors informen que es varen sobrepassar les expectatives. També es va realitzar un taller de manualitats per als més petits, que van confeccionar imants dels punters “que representen els deu eixos que han de vertebrar la futura República Catalana”.
GxI també recorda en una nota que continua la venda i a bona marxa dels bitllets d’autobús per anar a l’acte de l’Avinguda Meridiana de Barcelona el proper 11 de setembre, tant al local de les Galeries Sant Joan com a la parada informativa dels diumenges.

500 gxi

 

TOM HAGAN I NAVRATILOVA A LA PLAÇA DEL MERCAT
Aquest dissabte des de les 4 de la tarda i fins 2/4 de 7 a l’escenari d’acústics de la Plaça del Mercat, aperitiu del Mini Sant Feliu Fest de l’Atzavara amb concerts de Navratilova (alter ego de l’Agus Segura) amb la seva faceta més intimista, minimalista i hippy… Recentment ha penjat al seu bandcamp la seva primera maqueta, “Toxic nitrates, lead and trash” un compendi de mini-cançons tocades més ràpid del que demanen, “fàcils de tocar borratxo i amb rerefons polític, quotidià i ecologista”.
I Tom Hagan, el músic saltenc afronta ara una nova etapa amb la publicació del seu nou treball que suposa un pas més en la seva trajectòria professional . En ell segueix predominant el pop com a estil musical com ja va passar en les seves anteriors llargs.

500 tom

 

INSCRIPCIONS PER A LA TRAVESSIA NEDANT DE SFG
Es continua anunciant la Travessia nedant de Sant Feliu de Guíxols, organitzada per l’Aquàtic Club Xaloc, que té limitada la inscripció a 300 participants la gran i a 150 a la mini que es disputaran el diumenge, 16 d’agost i per a les quals cal fer les inscripcions fins al 12 d’Agost la mini 6€, travessia gran 12€ i, des del dia 13 d’agost i mateix dia de la prova el cost serà per a la travessia mini 8€, travessia gran 15€.
Quant al programa del dia 16, serà el següent: 8h a 9h30’ recollida de dorsals i últimes inscripcions, sortida travessia gran: 10h30’ des de la cala de Port Salvi i la mini a les 11h30’ des de la platja de Sant Feliu de Guíxols (just al costat de l’antiga discoteca Palm Beach).
La organització destaca que és una travessia per gaudir de valent nedant i seguint la costa rocosa dels voltants de Sant Feliu, un nou recorregut molt salvatge i de gran vellesa que els acompanyants poden seguir des de terra durant tot el recorregut, immortalitzant les braçades dels participants i la posició de la prova en tot moment.

500 travessia

 

VIA AUTISME ANUNCIA UN CURS DE PECS
L’Associació Via Autisme de la subcomarca de la Vall d’Aro acaba d’anunciar que pels dies 26 i 27 de setembre sorganitza un curs de PECS a Girona. Es tracta d’un sistema comunicació per intercanvi d’imatges és molt útil per a treballar habilitats comunicatives amb persones que tenen limitat l’ús funcional de la parla. Les inscripcions per a realitzar la formació s’obriran el pròxim 12 d’agost i romandran obertes fins el 23 de setembre. El preu de la formació és de 130€ (socis de Viu Autisme) i 180€ (No socis) i inclou el material necessari per a realitzar el taller: manual PECS 2ª edició i quadernet.
Les places són limitades i podeu contactar amb l’entitat a través del correu socteactiu@gmail.com o bé trucant al 972818341 (dilluns, dimarts i dimecres de 16:00 a 19:00).

500 PECS

 

 

 

El més llegit

I després