I després

RECOLLIDA DE JOGUINES DE CREU ROJA

Compartiu aquesta història

Com cada any, Creu Roja Joventut Sant Feliu de Guíxols – Vall d’Aro, realitza la Campanya de Joguines pels infants dels municipis de la seva àrea d’influència: Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro i Castell-Platja d’Aro.
En la seva campanya es demana la col.laboració de totes aquelles persones que puguin aportar joguines no bèl·liques, noves o en bon estat.
El passat dissabte dia 12, durant tot el dia, es va celebrar el 1er Dia de l’Infant al Passeig del Mar on es varen fer diverses activitats pels infants com ara dibuixos, confecció de postals de Nadal, jocs gegants i un inflable cedit per Botifesta i, per finalitzar la festa es va oferir una xocolatada popular a càrrec de la pastisseria La Vianesa. Durant el dia, es va aprofitar per comptar amb un punt de recollida de joguines noves per aquesta campanya amb l’enunciat “Hi ha moltes joguines, tria la teva forma d’ajudar. Posa en forma la teva solidaritat” com a activitat de la campanya que té la finalitat de poder fer somriure als infants de famílies amb pocs recursos.
L’entitat ha agraït públicament la col.laboració de totes les persones que varen fer possible l’èxit d’aquesta diada, entre elles, els col·laboradors, voluntaris així com els que hi varen participar.

El més llegit

I després