I després

LA CERVESA LA BRAVA ES PRESENTA A SANT FELIU

Compartiu aquesta història

Dimecres al migdia a la sala Abat Panyellas del Monestir de Sant Feliu es va fer una trobada convocada pels directius de la cervesa La Brava on varen donar a conèixer la consolidació i l’expansió de la marca que la gent de Sant Feliu ja coneixia a través de les diverses participacions en algunes fires i activitats de la ciutat del que era, aparentment, una cervesa artesana més.
Però els tres emprenedors que la varen crear, i que la promocionaven sota una modesta carpa plegable, han pogut desenvolupar la seva idea amb la incorporació de més socis, un canvi en el disseny, una campanya participada de crowdfunding, empreses disposades a distribuir-la i el projecte de disposar, en el futur, de la seva pròpia planta embotelladora.
De moment s’estan implantant a les comarques gironines però ben aviat ho faran a la resta de demarcacions catalanes amb la clara intenció de competir en el mercat amb les grans marques.
Actualment s’han instal·lat a Vullpellac, després de plantejar-se fer-ho a Sant Feliu, d’on és un dels tres socis, Sergi Carmona, que conjuntament amb Paco Sánchez i Cesc Aliart, varen tenir la pensada de crear una cervesa artesana.
Després de concretar els ingredients i el sabor de la beguda, es varen centrar en personalitzar-la com a un producte genuí de la Costa Brava, pretenen que en cada glop el consumidor s’endinsi en els elements naturals que conformen aquest àmbit mediterrani contemplat des de la perspectiva més autèntica, com ara l’essència mediterrània, la tramuntana, el blau del cel, els paisatges marins i rurals, la seva gent…), defugint de la imatge tòpica i superficial, pensada amb ingredients de casa nostra i que ens torni a cada tast “a aquelles nits d’estiu i homenatges de cap de setmana”.
La Brava és una cervesa pilsen saborosa, amb cos i un color daurat intens. Adaptada, però, al gust català, amb una graduació lleugerament per sobre de la majoria de pilseners (5.1%) i cuinada amb ingredients totalment naturals amb el mètode tradicional de la ciutat txeca de Pilsen, país on s’elabora actualment.
La Brava es comercialitza en ampolles de 33 cl i barrils de 30 l. i es pot comprar en línia a Wine Palace o trobar en qualsevol de les localitzacions indicades en un mapa que trobareu al seu web www.labravabeer.com . De moment es distribueix a les comarques Gironines i en pocs mesos es podrà trobar a les quatre demarcacions catalanes.
Un vídeo que s’ha fet viral exposa l’ànima d’aquesta cervesa i l’esperit d’aquest grup de joves emprenedors que s’han fixat un objectiu empresarial ambiciós i il·lusionant.

Adreça del vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=JE_9LyxsBws

El més llegit

I després