I després

COMANDO ACTUALIDAD S’INTERESSA PELS ANLLÓ

Compartiu aquesta història

Dos reporters del programa televisiu Comando Actualidad, de La 1 de Televisió Espanyola, es van desplaçar a Sant Feliu de Guíxols principis de setmana (14 i 15 de desembre) per enregistrar un reportatge sobre l’herència intestada dels germans Anlló. Els dos periodistes, que van venir directament des de Madrid, van entrevistar una desena de persones de la ciutat amb l’objectiu de conèixer més a fons detalls sobre aquest peculiar cas dels dos germans que disposaven d’un important patrimoni, entre els quals hi havia una desena d’hotels que varen cloure sobtadament la seva activitat, ara fa dotze anys, a més de diverses finques a Sant Feliu i Barcelona, sense deixar hereus.
Durant l’estada, els periodistes van conversar amb persones que havien conegut els dos germans, així com l’alcalde, Carles Motas, el qual va insistir en què el destí principal dels diners, un cop liquidat l’import total que se n’extregui de la subhasta de l’antic Hotel Panorama, ha de ser una inversió destacada a l’Asil Surís, i també al futur Museu Thyssen al Monestir, entre altres, on va acompanyar als reporters, tot incidint que a aquests dos espais és on es té decidit invertir els diners que pertoquen a la ciutat, opció que han fet arribar a la Junta Distribuïdora d’Herències.
Motas declarava dijous a la nostra emissora que considerava que mostrar l’emplaçament i les possibilitats de l’Hotel Panorama, era una bona oportunitat per despertar l’interès d’algun inversor que estigui seguint el programa i que decideixi optar a la subhasta que s’ha programat pel primer trimestre del 2016.
El programa, que sol tenir una audiència que ratlla els 3 milions d’espectadors, s’emetrà el proper 20 de gener pels volts de les onze de la nit. Si bé tota l’emissió en total dura 70 minuts, la peça dedicada a Sant Feliu de Guíxols es calcula que pot tenir una durada d’uns 9 minuts.

El més llegit

I després