I després

Rafa Román Secretari d’Organització d’Unió Democràtica de Catalunya a SFG

Compartiu aquesta història

Unió de Sant Feliu de Guíxols ha portat a terme una reestructuració del seu Comitè Executiu Local per potenciar el partit una vegada passades les eleccions municipals. Entre els acords presos per l’assemblea de militants celebrada la setmana passada, destaca el nomenament de Rafa Roman com a nou Secretari d’Organització. Roman serà també el representant de la Local en el Comitè Executiu Comarcal d’UDC del Baix Empordà.

Aquesta és la principal novetat, ja que continuen el president, Víctor Pascual, i la resta de membres de l’executiu: Emili Vilert, Josep Ma Mir i Joan-Lluís Brusi.

Roman va avançar a l’assemblea algunes de les línies a treballar per UDC a Sant Feliu a partir d’ara, entre les quals va citar millorar la coordinació amb els socis de CDC i el Grup Municipal de CiU a l’Ajuntament ganxó, així com augmentar la presència d’Unió a la localitat.

L’assemblea va comptar amb la presència del president comarcal d’UDC al Baix Empordà i diputat al Parlament, Xavier Dilmé, que va reclamar una major implantació del partit a Sant Feliu: “Unió té missatge, té projecte per a Sant Feliu, noves persones que s’hi afegeixen i cal que la veu d’Unió s’escolti.

El més llegit

I després