I després

L’Ajuntament de Sant Feliu posa Montdeles pels Focs i el Carnaval d’Estiu

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu, en una acció per fomentar l’ús del transport públic entre els ciutadans i per tal d’evitar grans col·lapses a la població amb la celebració de gran castell de focs artificials d’aquest dijous i pel Carnaval d’Estiu, posarà a disposició de tothom qui les vulgui utilitzar, montdeles (busos de transport urbà de SARFA) per desplaçar-se de la part alta i intermèdia del municipi fins el passeig i viceversa al preu habitual.

La configuració viària de la part baixa de la Ciutat resulta limitada per a la mobilitat i més ara a l’estiu en què la presència dels firaires en àrees d’aparcament, com els jardins Juli Garreta i zona del port (davant de la llotja i escenari de concerts de la Porta Ferrada), dificulten la possibilitat d’estacionar. A això s’hi afegeix que La Corxera i Horta d’en Palahí són de pagament a l’estiu per als forasters i trobar una plaça és gairebé una utopia quan, a més es tanca el passeig.

És per això que es pretén aprofitar l’avinentesa per tal que el ciutadà prengui contacte amb el bus urbà que, per les possibilitats que ofereix, està infrautilitzat i s’espera que es comprovi que en pocs minuts es pot desplaçar per tota la línia sense haver d’utilitzar el vehicle particular.

Si cliqueu al damunt del gràfic adjunt podreu consultar les parades i horaris d’anada i tornada tant pels focs d’aquest dijous dia 4 com pel Carnaval d’Estiu del divendres dia 5 d’agost.

 

 

El més llegit

I després