Intent de Rècord Guinness posant-se crema solar a Platja d’Aro

Segons informa el DDG, Platja d’Aro intentarà assolir el divendres 12 d’agost el rècord Guiness de persones posant-se crema solar alhora. Aquesta iniciativa té com a objectiu commemorar el dia mundial de la joventut a la localitat.

Els organitzadors d’aquesta curiosa activitat (Ajuntament de Castell-Platja d’Aro amb la col·laboració de l’Associació Espanyola contra el càncer, la Fundació Oncolliga Girona, l’Associació Juvenil Arojoves i el patrocini d’Avène) fan una crida a tothom qui vulgui participar en l’intent de Rècord Guinness de persones posant-se crema solar alhora.

L’esdeveniment es durà a terme el divendres 12 d’agost a les dotze del migdia a la Platja Gran de Platja d’Aro, al sector de Cavall Bernat. El mateix dia i en el mateix escenari, també en el marc de la Festa Major Jove, es recupera, després d’uns anys d’absència, el popular llançament i pesca de síndries. Enguany però, a més a més s’hi ha incorporat el concurs de menjar-se les síndries. Simultàniament hi haurà racons i animació musical per als més petits.

El mateix divendres dia 12 a la nit i a la Plaça Els Estanys també es durà a terme el Concurs Aromúsica, amb les actuacions de les formacions participants i l’elecció del grup guanyador a partir del vot del públic i del jurat. El premi consistirà en la gravació d’una maqueta en un estudi professional.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació