I després

Intent de Rècord Guinness posant-se crema solar a Platja d’Aro

Compartiu aquesta història

Segons informa el DDG, Platja d’Aro intentarà assolir el divendres 12 d’agost el rècord Guiness de persones posant-se crema solar alhora. Aquesta iniciativa té com a objectiu commemorar el dia mundial de la joventut a la localitat.

Els organitzadors d’aquesta curiosa activitat (Ajuntament de Castell-Platja d’Aro amb la col·laboració de l’Associació Espanyola contra el càncer, la Fundació Oncolliga Girona, l’Associació Juvenil Arojoves i el patrocini d’Avène) fan una crida a tothom qui vulgui participar en l’intent de Rècord Guinness de persones posant-se crema solar alhora.

L’esdeveniment es durà a terme el divendres 12 d’agost a les dotze del migdia a la Platja Gran de Platja d’Aro, al sector de Cavall Bernat. El mateix dia i en el mateix escenari, també en el marc de la Festa Major Jove, es recupera, després d’uns anys d’absència, el popular llançament i pesca de síndries. Enguany però, a més a més s’hi ha incorporat el concurs de menjar-se les síndries. Simultàniament hi haurà racons i animació musical per als més petits.

El mateix divendres dia 12 a la nit i a la Plaça Els Estanys també es durà a terme el Concurs Aromúsica, amb les actuacions de les formacions participants i l’elecció del grup guanyador a partir del vot del públic i del jurat. El premi consistirà en la gravació d’una maqueta en un estudi professional.

El més llegit

I després