I després

Santa Cristina d’Aro vol canviar d’ubicació la Festa Major

Compartiu aquesta història

Segons informa el DDG, l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro té la intenció de canviar de lloc els actes de la Festa Major de l’any vinent, atès que al lloc on se celebren ara, dins del poble, els espais s’han fet petits tant per a les celebracions puntuals com per les atraccions dels firaires, segons va explicar el regidor de Festes, Jordi Oriol. Des de fa molts anys la Festa Major cristinenca se celebra entre la plaça de Mossèn Baldiri Reixac i la plaça del Mercat que, a criteri del regidor, “ja s’han quedat petites atès que el poble i els visitants han anat creixent”.
El mateix Jordi Oriol va enviar una carta als cristinencs en què explica que en els darrers anys “la Festa Major del municipi, que es celebra el 24 de juliol coincidint amb la festivitat de Santa Cristina, s’ha ubicat al centre del municipi, entre la plaça Mossèn Baldiri Reixac i la plaça del Mercat. Des de l’Ajuntament us volem demanar l’opinió sobre una proposta de canvi d’ubicació de la Festa Major del centre del municipi a l’espai de la zona esportiva per tal de poder encabir millor els espectacles, atraccions per a la mainada, els diversos concerts i poder ampliar la zona artesans i guinguetes, en un espai molt més gran i no tan limitat com el que es té actualment”.
En la mateixa carta el regidor diu que, en aquest context, “apostem per desenvolupar una Consulta Ciutadana per sondejar la possibilitat del canvi d’ubicació actual de la Festa Major del municipi de cara al proper any 2012, que ara se celebra a la plaça Mossèn Baldiri Reixac, per col·locar-ho a la zona esportiva. Per aquest motiu us fem arribar a les vostres mans aquesta carta-enquesta perquè ens doneu la vostra visió. Podeu fer-la arribar a qualsevol de les dependències municipals, Oficina de Turisme, Punt d’Igualtat, Casal de Joves i Esplai de la Gent Gran” afegint que també poden enviar l’enquesta per correu electrònic o contestar-la a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro.
La Festa Major cristinenca, que va començar fa uns anys de manera molt tímida, s’ha convertit ara en una de les més populars de la zona centre de la Costa Brava, atès la multiplicació del nombre de visitants a causa del constant creixement de la població i el fet de caure en ple estiu.

El més llegit

I després