I després

Noves places a l’Escola Bressol Oreneta de Sant Feliu i també nova aula

Compartiu aquesta història

L’Escola Bressol Oreneta, del carrer de Còrdova 43 de Sant Feliu de Guíxols (Centre 0-3), disposa de noves places per als infants menors de 3 anys per al curs 2011-2012.

Aquest centre pioner d’alta qualitat, referent des de la seva posada en funcionament per l’aplicació de noves tècniques en l’educació per infants de 0-3 anys compta amb modernes instal·lacions, amb educadors i educadores que asseguren un bon tracte i professionalitat.

Per tal d’adaptar-se a les possibilitats i horaris de la família, s’ofereixen diverses modalitats: matins | tardes | jornada partida (matí-tarda) o jornada contínua (amb menjador inclòs)

El període de preinscripció va des del 22 fins al 26 d’agost 2011 al carrer de Còrdova, 43 o bé trucant al telèfon 972 82 30 18. Horari d’atenció al públic, de 9 a 13.30h. Més informació a www.guixols.cat

Com a novetat, en aquest curs s’ofereix com a novetat i de forma experimental, una aula en la qual els pares i mares s’estan unes hores convivint al centre amb els infants, així com també fan relació amb altres pares.

 

El més llegit

I després