Noves places a l’Escola Bressol Oreneta de Sant Feliu i també nova aula

L’Escola Bressol Oreneta, del carrer de Còrdova 43 de Sant Feliu de Guíxols (Centre 0-3), disposa de noves places per als infants menors de 3 anys per al curs 2011-2012.

Aquest centre pioner d’alta qualitat, referent des de la seva posada en funcionament per l’aplicació de noves tècniques en l’educació per infants de 0-3 anys compta amb modernes instal·lacions, amb educadors i educadores que  asseguren un bon tracte i professionalitat.

Per tal d’adaptar-se a les possibilitats i horaris de la família, s’ofereixen diverses modalitats: matins | tardes | jornada partida (matí-tarda) o jornada contínua (amb menjador inclòs)

El període de preinscripció va des del 22  fins al 26 d’agost 2011 al carrer de Còrdova, 43 o bé trucant al telèfon 972 82 30 18. Horari d’atenció al públic, de 9 a 13.30h. Més informació a www.guixols.cat

Com a novetat, en aquest curs s’ofereix com a novetat i de forma experimental, una aula en la qual els pares i mares s’estan unes hores convivint al centre amb els infants, així com també fan relació amb altres pares.

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació