Quan només haurà passat una setmana de la finalització de la seva extraordinària exposició d’agost a la Casa Patxot, on va anunciar que per qüestions d’edat i de salut ja era la darrera, la ceramista Quimeta serà l’artista convidada per omplir les parets de la sala d’exposicions de la Casa Irla les properes setmanes.
I per a l’ocasió, ha preparat una col·lecció de treballs, especialment a l’oli on, de forma monogràfica, podrem veure les dames elegants a peu, en bicicleta o assegudes en un banc envoltades de les deveses i jardins frondosos carregats de colors ocres que contrastaran amb els blancs immaculats dels vestits de les joves guarnides amb cintes i pameles.
Quimeta Serra, nascuda l’any 1928, artista i ceramista de Sant Feliu de Guíxols, amb una llarga trajectòria d’exposicions, ara exposa doncs a la Casa Irla amb una col·lecció d’obres a l’oli dedicada als arbres i la natura.
La senzillesa, sensibilitat i harmonia de color que caracteritza l’obra de la Quimeta ens transportarà a un estat de tranquil·litat, relaxació i pau.
Inauguració oberta a tothom el dissabte, 7 de setembre a les 19:00 h.
Per més informació truqueu a la Casa Irla al tel. 972.11.74.39 o adreceu un correu a casa@irla.cat