I després

MEETING GUITAR FESTIVAL AL FLAMINGO

Compartiu aquesta història

L’Auditorium – Sala de Festes Flamingo de Sant Feliu de Guíxols, antiga sala Las Vegas, organitza pel proper cap de setmana el “Meeting Guítar Festival Costa Brava 2013” amb la presència de virtuosos guitarristes de nivell internacional que aniran evolucionant durant tres dies pel renovat escenari d’aquesta sala.
El primer dia, dijous, 5 de setembre, l’accés és gratuït però cal comptar amb les invitacions que està repartint l’empresa per poder assistir als concerts que oferiran Eduardo Bort que es presentarà en format de trio, Joan Miró, excomponent de la destacada banda catalana dels anys 60; Lone Star i en representació local la banda de Rock & Roll: Hound Dogs.
El segon dia del meeting; divendres, 6 de setembre, es comptarà amb la presència del guitarrista Diego Cortés a més de Joan Miró, la Eduardo Bort Band i Biel Ballester Trio. Al final de l’espectacle, Jam Session amb tots els participants.
I el darrer dia, dissabte, 7 de setembre, el cartell ve encapçalat per Raimundo Amador. Eduard Bort torna amb la seva banda al complet i Emili Baleriola, Max Sunyer i Amadeu Casas conformaran un sensacional trio. I això no és tot, Raimundo Amador transporta fins a Sant Feliu a dos vells amics del sud que també s’incorporaran a la festa com són Miguel Galán (ex Medina Azahara) i un dels compositors de les cançons de Triana com és Fernando Amo. Per tant s’organitzarà una Jam Session final de luxe.
Per als dos darrers espectacles, les entrades es poden aconseguir anticipadament al preu de 15 euros i a taquilla a 20.
Per ampliar la informació podeu adreçar-vos a les següents adreces electròniques:
www.auditoriumflamingo.com taquilla@auditoriumflamingo.com

El més llegit

I després