I després

JOSEP MANZANO AQUEST DISSABTE A LA CAPELLA

Compartiu aquesta història

Després de les actuacions de Pedro Burruezo i Nur Camerata i de Miguel Donaire i Diego Mendoza, arriba la tercera de les quatre propostes de Música a la Capella que s’està celebrant en quatre caps de setmana consecutius a la capella de l’antic hospital de Sant Feliu de Guíxols.
Aquest dissabte, 7 d’agost, a les 22:00 h. és el torn del guitarrista gironí, Josep Manzano, que tindrà l’ocasió de desplegar el millor del seu repertori en un espai molt adient per a les seves interpretacions en La Nit de la Guitarra Clàssica.
Manzano és titulat superior pel Conservatori del Liceu de Barcelona. Ha realitzat nombrosos concerts i enregistraments per a la ràdio i televisió, tant com a solista com formant part de formacions de música de cambra o conjunts instrumentals més nombrosos. Sovint és convidat a festivals internacionals de guitarra i de música, oferint concerts, màster classes o fent de jurat a concursos, el que l’ha portat a fer gires, a més del nostre país a diversos països d’Europa (Suïssa, Sèrbia, França, Itàlia, Alemanya, etc.) i Amèrica (Perú, Argentina, Mèxic). Té publicats tres CD’s com a solista, on hi ha primers enregistraments mundials, i dos a duet amb Xavier Ballesteros, guitarra flamenca i Carlos Garcia Benitez, guitarrista clàssic anglès.
Com a docent és professor de guitarra a l’Escola de Música del Gironès i com a organitzador és fundador del Festival de Guitarra Girona-Costa Brava. En aquest concert ens ofereix un recorregut per peces de caràcter popular dels darrers dos segles, des de danses de moda al XIX, com el vals o la polka, fins a temes de música pop, d’autors com Santana o Clapton, passant pel jazz o la música llatina.
El preu de l’entrada per al concert és de 8 euros i les anticipades es poden adquirir a l’Oficina de Turisme, al Monestir.

El més llegit

I després