L’Associació de Veïns de Tueda organitza per al proper cap de setmana dues activitats participatives habituals en la seva programació anual com són la Festa del Pedal,  que arriba a la seva onzena edició  i l’Arrossada Popular per dissetè any consecutiu.
La Festa del Pedal, que organitzen conjuntament amb el Sport Ciclista Guíxols, transitarà entre Sant Feliu i l’estació de Bell-Lloch, per la Via Verda, amb participants de totes les edats, està prevista per aquest dissabte, 7 de setembre, amb el següent programa:
– Sortida des de l’inici del carril bici a les 9 del matí. Tot el recorregut es farà en grup, controlat per membres de les dues Entitats.
– Parades tècniques a les estacions de Castell d’Aro i Santa Cristina.
– Arribada a L’Estació de Bell-lloc i esmorzar a càrrec de l’Associació de Veïns de Tueda.
-Lliurament d’un record per als participants masculí i femení, més grans i més petits.
.- A hora prudencial, retorn a Sant Feliu amb les mateixes condicions que a l’anada.
.- Inscripcions i recollida de tiquets: a la Torre del Parc de les Eres des del dia 2 al 5 de setembre i de 6 a 8 de la tarda.
Participants federats, a Cicles Ayats. carretera de Palamós, 164,  en hores comercials.
.- Drets d’inscripció: 3 € (inclou assegurança). Els participants federats, gratuït.
Per cobrir qualsevol eventualitat, s’ha subscrit una pòlissa d’assegurances i es comptarà amb la presencia de Creu Roja, Policia local i Protecció Civil.
Arrossada popular, aquest diumenge, 8 de setembre, a les 2 de la tarda, al pati cobert del Col·legi l’Estació amb arròs, botifarra, postres i cafè.
Preu Dinar: Socis, 10 € / No Socis, 12 €. Hi haurà fi de festa amb música i ball a càrrec de Marc Rodríguez Brujats.
Venda de tiquets: del 2 al 5 de setembre al Parc de les Eres de 6 a 8 de la tarda.