I després

‘Que ve en Pitarra!’ protagonista de l’obra de teatre amateur de diumenge

Eloi Falguera i Toni Guillamon, escriuen a 4 mans un homenatge al gran dramaturg, tot pensant en el present

Compartiu aquesta història

(Fotografia: Eloi Falguera i Toni Guillamon. Font: malarrassa.cat)

Aquest diumenge 14 de gener arriba al Teatre Auditori Narcís Masferrer una nova obra de teatre inclosa dins el Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols.

En aquest cas ho fa amb la companyia Onze al Teatre de Sant Quirze del Vallès. Expliquen que a Sant Quirze s’ha escampat un rumor extraordinari. Sembla que la Companyia de teatre d’en Pitarra, amb l’autor al capdavant, passarà pel poble de camí cap a Manresa, on han de representar el seu darrer gran èxit.

La presidenta de l’Agrupació Teatral Benet Escriba, Roser Descayre, ens parla de la proposta teatral que es podrà veure diumenge a partir de les 6 de la tarda al Teatre de la nostra ciutat.

I és que, com l’immortal dramaturg barceloní, Falguera i Guillamon aconsegueixen, a través de la sàtira i la paròdia del mateix gènere teatral i dels esdeveniments, reals o probables, de l’època, donar vida a una comèdia d’embolics que no deixa de ser un magnífic homenatge a un teatre injustament oblidat que conforma un dels moments culminants de la literatura dramàtica catalana.

Les entrades ja es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de La Rambla i el mateix dia de la representació, a partir de les 5 de la tarda, a la taquilla del teatre.

El més llegit

I després