I després

La Biblioteca organitza un taller TIC dedicat a ‘Instagram’

Serà el proper dijous 18 de gener i es pot participar a partir de 16 anys

Compartiu aquesta història

La Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit ha organitzat un taller de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) dedicat a ‘Instagram’. Tractarà de conèixer la importància de les xarxes socials, es crearà un perfil d’Instagram per començar a publicar i penjar fotografies i vídeos.

Tindrà lloc el dijous 18 de gener de 10 a 13h, és a partir de 16 anys i els participants han de portar-hi el seu mòbil.

Les inscripcions es poden fer per telèfon al 972 32 40 57 o enviant un correu electrònic a biblioteca@guixols.cat. També es poden fer seguint un enllaç al qual es pot accedir clicant aquí.

Altres activitats que organitza la Biblioteca per aquest mes de gener son l’hora del conte d’aquest dissabte 13 de gener amb ‘El petit món del Petit Príncep’; 78 RPM el 19 de gener, una conferència que té com a objectiu destacar i valorar el treball fet per un músic local, en aquest cas Marc Clos integrant del grup de pop-rock indie català ‘Love of Lesbian’. També s’organitza el 26 de gener el Club de lectura Salut i Societat que es fa conjuntament amb el Museu d’Història de Sant Feliu, les biblioteques de la Vall d’Aro i la càtedra Dr. Martí Casals de medicina i salut en l’àmbit rural, per difondre la càtedra del Metge Rural i les ciències sanitàries.

El més llegit

I després