Aquest cap de setmana se celebra la III Intermón Oxfam Traiwalker que surt a les 10 del matí de dissabte i arriba als Jardins Juli Garreta de Sant Feliu. Amb aquest motiu, rebem a l’emissora  dues notes; una del Centre Excursionista Montclar que anuncia que hi participarà amb dos equips i, a més, es farà càrrec del bar que es muntarà als Jardins Juli Garreta a partir de dissabte a la tarda i anuncien que “us convidem a visitar-nos per rebre com es mereixen els més de 1600 participants d’aquesta cursa solidària. A més, podreu gaudir dels concerts gratuïts de Telephone rouges i Ask the dust (dissabte a partir de les 22h) i d’una xocolatada a preus populars diumenge a les 9h. Us hi esperem!!!”
D’altra banda rebem una nota dels quatre capitans, a la foto dels equips ganxons de la Intermon Oxfam Trailwalker us volen tornar a emocionar i ens diuen “L’any 2012 els equips ganxons de la Trailwalker, acompanyats de molta gent, moltíssima, van aconseguir el repte de sortir d’Olot amb la xifra de 1.500 € més que superada. Els equips van afrontar un repte físic que semblava impossible de conquerir i van gaudir principalment, per sobre de tot, del fet d’haver aconseguit el repte solidari plantejat per INTERMON OXFAM: l’aportació econòmica que permetia construir cinc pous d’aigua a Etiòpia, aixecats amb l’esforç econòmic de centenars de ganxons.
L’amistat, la tossuderia, l’emoció, la implicació, el sentiment, el sacrifici els van unir i es tornen a unir aquest any 2013, convertint l’arribada a casa nostra (Sant Feliu de Guíxols) el proper 21 d’abril com l’arribada a una nova fita solidària que no volen ni poden aconseguir sols. Els vindràs a rebre?
Ahir es va fer la foto dels capitans i capitanes dels quatre equips ganxons; d’esquerra a dreta: Salvador Ventura (C.E. MONTCLAR GUIXOLS), Esther Darder (EUS CAT GANXONS CAMINEM PELS ALTRES), Verónica Lahoya (GUIXOLS SOLIDARI) i Anna Cullell (C.E. MONTCLAR 2 GUIXOLS)”.