I després

Homenatge d’ERC Guíxols

Compartiu aquesta història

Una seixantena de persones es van reunir a la Plaça Miquel Murlà per celebrar l’homenatge que la secció local d’ERC a Sant Feliu de Guíxols va fer a les víctimes del franquisme.
L’acte va comptar amb la presència de Manel Mayor, president d’ERC Guíxols, Jordi Vilà, regidor d’Esquerra a la ciutat i Sergi Sabrià, diputat al Parlament de Catalunya.
Jordi Vilà, va ressaltar que homenatges com aquests, son molt importants i que “ERC defensa ara i des de fa més de 80 anys que la democràcia és el comú denominador de tots els ciutadans que tenen un sentit de responsabilitat i de convivència cívica”.
Per la seva banda, el diputat Sergi Sabrià, va destacar que un dels objectius d’ERC és aconseguir la majoria necessària per com a màxim en un any poder convocar la consulta sobiranista i poder així sortir d’aquest estat de setge continuu al que sotmet l’Estat Espanyol als catalans i a les catalanes.
L’acte, emmarcat dins de la campanya República és futur, vol acostar el partit a la ciutadania ganxona i bastir un projecte més sòlid i més ampli.

Homenatge_Víctimes_Franquisme_Dia_República_14_4_2013_07

El més llegit

I després