Exposicions d’Anna Castelló a Sant Feliu

La pintora catalana Anna Castelló està exposant aquests dies a l’Espai musical Alan’s Bar, del carrer Sant Llorenç de Sant Feliu de Guíxols, els seus quadres moderns texturats que ja varem poder descobrir a la sala d’exposicions del Pati de l’Ajuntament l’estiu passat.
La pintora, que continua experimentant en diverses tècniques, va néixer a Barcelona l’any 1957. Des del 1977 fins el 1983 va estudiar Disseny d’Interiors a l´Escola Llotja de Barcelona, aprenent bàsicament dibuix lineal i dibuix artístic amb pintura i sobretot aquarel·les.
Posteriorment va fer cursos de pintura, treballant diferents materials i textures, i  combinacions de tonalitats i colors, li agrada experimentar amb matèries primeres diferents, i crear formes originals amb harmonia visual i des de l’abstracte.
ANNA Castelló miniÉs una artista apassionada, pel que fa i el seu objectiu és vendre els seus quadres a preus accessibles, però utilitzant bons materials, fent possible que tothom pugui tenir i gaudir d’una obra original i exclusiva, d’acord amb les necessitats particulars de les seves preferències i de la seva decoració.
Per ella la pintura és una activitat natural, espontània i personal,que flueix lliurement des del seu interior, guiada per la intuïció.
Actualment, i després d’experimentar amb olis i aquarel·les durant anys, pinta amb pintura acrílica, sempre utilitzant una base treballada i amb textures diverses.
Castelló ve d’exposar a la sala LLuïsa Franch (Cotxeres de Sants) Barcelona i, a Sant Feliu, tindrem l’ocasió de contemplar les seves obres a dos espais més, apart de l’Alan’s, com són el Pati de l’Ajuntament de l’1 al 14 juliol i al Casino Guixolenc del 16 al 31 del mateix mes.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació