I després

Exposicions d’Anna Castelló a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

La pintora catalana Anna Castelló està exposant aquests dies a l’Espai musical Alan’s Bar, del carrer Sant Llorenç de Sant Feliu de Guíxols, els seus quadres moderns texturats que ja varem poder descobrir a la sala d’exposicions del Pati de l’Ajuntament l’estiu passat.
La pintora, que continua experimentant en diverses tècniques, va néixer a Barcelona l’any 1957. Des del 1977 fins el 1983 va estudiar Disseny d’Interiors a l´Escola Llotja de Barcelona, aprenent bàsicament dibuix lineal i dibuix artístic amb pintura i sobretot aquarel·les.
Posteriorment va fer cursos de pintura, treballant diferents materials i textures, i combinacions de tonalitats i colors, li agrada experimentar amb matèries primeres diferents, i crear formes originals amb harmonia visual i des de l’abstracte.
ANNA Castelló miniÉs una artista apassionada, pel que fa i el seu objectiu és vendre els seus quadres a preus accessibles, però utilitzant bons materials, fent possible que tothom pugui tenir i gaudir d’una obra original i exclusiva, d’acord amb les necessitats particulars de les seves preferències i de la seva decoració.
Per ella la pintura és una activitat natural, espontània i personal,que flueix lliurement des del seu interior, guiada per la intuïció.
Actualment, i després d’experimentar amb olis i aquarel·les durant anys, pinta amb pintura acrílica, sempre utilitzant una base treballada i amb textures diverses.
Castelló ve d’exposar a la sala LLuïsa Franch (Cotxeres de Sants) Barcelona i, a Sant Feliu, tindrem l’ocasió de contemplar les seves obres a dos espais més, apart de l’Alan’s, com són el Pati de l’Ajuntament de l’1 al 14 juliol i al Casino Guixolenc del 16 al 31 del mateix mes.

El més llegit

I després