I després

Quatre actes per commemorar La Diada a Sant Feliu el proper dilluns 11 de setembre

La jornada començarà amb l'ofrena floral a la tomba del President Irla al cementiri a les 9 del matí

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu ja ha perfilat els actes institucionals que tindran lloc a la ciutat per commemorar la Diada Nacional de Catalunya aquest proper dilluns 11 de setembre.

Començaran a les 9 del matí amb la tradicional ofrena floral a la tomba del President Josep Irla que se celebrarà al cementiri municipal. L’acte comptarà amb l’acompanyament musical de l’Orquestra de Cambra de l’Escola Municipal de Música de la ciutat.

A partir de les 10 del matí i fins les 12 del migdia, s’obriran les portes del Saló de Plens de l’Ajuntament, al primer pis de l’edifici, per a poder veure la històrica senyera de Rafael Patxot.

A les 11 del matí, als Jardins Juli Garreta, al sector on es troba ubicat l’Espai de la Sardana, es farà un minut de silenci en senyal de condol pel terratrèmol del Marroc. A continuació, seguiran els actes de la Diada amb la lectura del manifest i també tindran lloc uns parlaments. Un cop acabi aquest acte, es procedirà a fer l’ofrena floral al bust del President Josep Irla ubicat a la Rambla de la Generalitat.

L’Assemblea organitza La Marxa de Torxes

Per commemorar la Diada, l’Assemblea de Sant Feliu de Guíxols organitzarà una nova edició de la Marxa de Torxes que se celebrarà el 10 de setembre. La sortida serà des de les 21.30 hores des del Salvament i es farà un recorregut fins a l’estelada del Passeig del Mar.

El més llegit

I després