I després

Obertes les inscripcions per la UNED Sènior fins el 25 de setembre

Núria Bazaga, Xavier Niell, Tina Gorina i Pilar Giró seran els encarregats dels quatre cursos previstos

Compartiu aquesta història

El dimecres 27 de setembre donen inici els nous cursos de la UNED Sènior que estan dirigits a persones majors de 50 anys. Les matrícules estan obertes fins el 25 de setembre. L’edició d’aquest any es dividirà en dos quadrimestres, amb dos cursos en cadascun.

El primer començarà el 27 de setembre i anirà a càrrec de Núria Bazaga. S’hi analitzarà el lligam entre vida i literatura en l’obra de Mercè Rodoreda a través de la lectura i el comentari d’alguns dels seus textos. Les sessions se celebraran els dimecres a la tarda i inclouran diverses sortides. 

El segon curs s’iniciarà el 29 de setembre i l’encarregat serà Xavier Niell. En ell s’explorarà la prehistòria i l’època protohistòrica al massís de l’Ardenya-Cadiretes. S’hi estudiaran les primeres comunitats humanes, des dels primers caçadors-recol·lectors fins a l’arribada de les primeres societats neolítiques, entre altres qüestions. Les sessions es faran els divendres a la tarda i inclouen diverses sortides.

Pel que fa a les formacions del segon quadrimestre, començaran el 14 de febrer amb Tina Gorina, qui explicarà com funciona un teatre d’òpera, com es preparen els cantants per afrontar els rols o quins tipus de veus hi ha entre el cantants d’aquest estil. Les sessions se celebraran els dimecres a la tarda i també inclouran diverses sortides.

Per finalitzar la UNED Sènior d’aquest curs, Pilar Giró serà la responsable de la darrera sessió a partir del 16 de febrer, els divendres a la tarda. S’hi tractarà la pluralitat, la diversitat, l’eclecticisme, la transformació, la innovació i el compromís de les diferents manifestacions artístiques del segle XX. Les sessions també inclouran algunes sortides.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb la UNED de Sant Feliu, a la Casa Palet del carrer Pecher 7, enviant un correu electrònic a educacio@guixols.cat o trucant al 972 82 08 10

El més llegit

I després