I després

Dissabte s’inaugura la nova exposició de l’Aula d’Art ‘Silencis’ a la Casa Blasco

Durant els dies que duri la mostra, les classes es faran als jardins del recinte i seran visitables pels assistents

Compartiu aquesta història

L’Aula d’Art de Sant Feliu de Guíxols ha preparat una exposició sota el nom de ‘Silencis’, on s’hi podran veure un recull de pintures, dibuixos, escultures, a més d’alguna instal·lació, tot relacionat amb el concepte del silenci.

La mostra s’inaugurarà aquest dissabte dia 9 de setembre a les 7 de la tarda a la Casa Blasco, als Jardins del Monestir, i es podrà visitar fins el 30 del mateix mes.

Carmela Llobet, professora del centre i comissària de la mostra, explica què s’hi podrà veure. La idea era exposar peces noves de la vintena d’alumnes participants.

Per crear les obres s’ha treballat, entre altres, el silenci de cos nu, de l’arquitectura o de l’abstracte. Segons destaca Llobet, “la intenció serà captar l’atenció del visitant amb la senzillesa de ser alumnes però amb la força del seu treball constant, dedicació i creixement artístic”.

En aquestes aules d’art, els alumnes treballen cadascuna de les seves tècniques però també descobrint les noves propostes o sensacions que Llobet els planteja.

Coincidint amb aquesta mostra, durant els dies que duri l’exposició les classes es faran als jardins de la Casa Blasco amb la intenció de treballar la natura en un format d’aula oberta. Així també, els visitants podran veure com creen els alumnes. Les classes tindran lloc tots els dimarts i dijous de 17 a 19 hores.

L’activitat compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu. Podeu consultar tots els horaris de l’exposició en el cartell d’aquí sota.

El més llegit

I després