I després

PROPOSTA DEL PSC PEL PLE ORDINARI D’AGOST

Compartiu aquesta història

En una nota enviada als mitjans de comunicació, el grup municipal socialista de l’ajuntament de Sant Feliu afirma que volen “defensar el dret del conjunt de la ciutadania a gaudir de l’espai públic” afirmant que “des de fa mesos, un gran nombre d’arbres, senyals de trànsit, fanals, carrers i parets de la ciutat s’han vist utilitzats com elements per col·locar símbols, pintades, cartells, llaços i altres ornaments polítics de manera indiscriminada”. Per aquesta raó volen “posar de manifest que l’espai públic és de tothom i per a tota la ciutadania i no només d’uns quants”.

Des del grup socialista expliquen que “d’acord amb els principis democràtics, creiem que cal evitar les pràctiques que vulnerin el dret a la convivència ciutadana pacífica en l’ús dels espais i els béns públics” afirmant que “de la mateixa manera, defensem la recerca d’un equilibri entre la legítima expressió de les opinions personals i polítiques i la neutralitat dels espais i béns públics”.

Des del PSC destaquen que aquests símbols i pintades tenen “un cost econòmic per a les arques públiques quan es procedeix a la seva retirada, tal com indiquen les ordenances municipals” i que també “el medi ambient es veu perjudicat pel cúmul de deixalles no biodegradables generades que no seran retirades com és degut i que aniran a parar al mar i als boscos en perjudici de la fauna i la natura”.
Per aquestes raons en el proper ple municipal d’aquest mes d’agost presentaran una proposta per tractar aquesta qüestió.

Podeu accedir a la nota completa clicant aquí

El més llegit

I després