I després

MOCIÓ PER LA COSTA BRAVA COM A RESERVA DE LA BIOSFERA

Compartiu aquesta història

En el passat ple ordinari del mes de juliol de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols es va aprovar una moció en suport a la candidatura de la Costa Brava com a reserva de la biosfera de la UNESCO.

L’alcalde de Sant Feliu, en declaracions a la nostra emissora, ha explicat que ve arrel d’una visita del President del Patronat de Turisme —que està visitant totes les poblacions de la costa— per tal de que els consistoris donin suport a aquesta candidatura.
Motas afirma que “té una vessant per protegir la biodiversitat del nostre entorn però també té una vessant d’un segell de qualitat” que des del Patronat volen potenciar.

Per l’alcalde, estar-hi inclòs “genera un segell de qualitat” que pot dirigir un tipus de turisme del qual “vols ser un mercat receptor”, comentant que això “ens potencia com a ciutat” ja que a Sant Feliu “tenim uns recursos naturals de primer nivell” i que “estem dins la Costa Brava d’una manera destacada”, en un entorn que sempre s’ha caracteritzat per mantenir un nivell de “qualitat”.
La previsió és que es presenti la candidatura a finals del 2019 o principis del 2020 i que es calcula que en uns dos anys es pugui tenir ja el resultat.

El més llegit

I després