I després

PRIMERA VALORACIÓ DE LA BIBLIOPLATJA 2018

Compartiu aquesta història

El passat 14 de juliol va iniciar-se la tercera edició de la Biblioplatja, organitzada per la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu, on s’hi ofereixen serveis de lectura per a infants, joves i adults a la platja gran de la ciutat.
Aquesta semana es compleix el seu primer mes de funcionament.
El responsable de la biblioteca, David Hernàndez, explica que està anant “molt bé” i que cada any “hi ha més gent que ho coneix, que hi va”.

Els usuaris hi van sobretot a llegir llibres tot i que també n’hi ha que se’ls emporten en préstec. Hernàndez en destaca també els tallers, espectacles i les hores del conte, a més de les activitats per adults, que algún cop, degut a l’alta afluència, hi ha “algún dia que se’ns queda com petita, i això és un gran èxit”.

Les properes activitats previstes son el dijous 16 d’agost, a les 11 del matí, amb “La bruíxola pirata”, dirigida a noies i nois, on poden crear ells mateixos una bruíxola.
També hi haurà un taller anomenat “Un plat mariner” amb Alba Navarro el proper 30 d’agost, també a les 11.
L’activitat de cloenda per a adults anirà a càrrec d’Assumpta Mercader i l’obra de teatre “La dona que somiava mariatxis”, acompanyada del músic Pau Romero. Será a partir de les 7 de la tarda.

El més llegit

I després