I després

Propers concerts i audicions a Sant Feliu de Guíxols

Propers concerts i actuacions variades a Sant Feliu de Guíxols.

Compartiu aquesta història

•Aquest dissabte 18 de maig a les 8 del vespre, a l’Atzavara Club de la carretera de Palamós 266, tindrà lloc un concert de la banda de punk de Palafrugell Bad Mongos. També hi actuaran els vidrerencs Illinoise, els Tano! de Girona, Patata i Bleda arribats de Barcelona i Taüts, de La Plana.

•El dilluns 20, dimarts 21, dimecres 22, dijous 23 i divendres 24 de maig tindran lloc unes audicions a l’Escola de Música de Sant Feliu des de les 5 de la tarda fins les 7 del vespre a la mateixa Escola, a l’auditori i aula 1.1. És una activitat gratuïta.

•El dimarts 21, la Coral Gesòria del Casal Tueda actuarà a les 4 de la tarda a l’Asil Surís.

•El dimecres 22 de maig serà el torn d’Erica Russo, arribada des d’Ashville —Estats Units— que oferirà el seu so indie folk. Tindrà lloc a El Trinquet, al carrer Sant Pere, 26. El concert es gratuït amb donació voluntària.
Expliquen de l’artista: menuda i timida, provinent d’Ashville, North Carolina, però és la seva veu la que la fa poderosa. Ella sap com fer girs amb la seva música que, de sobte, et desfà i et deixa amb la pell de gallina, i adonar-te del profund que has tocat.

 

 

El més llegit

I després