I després

Diverses activitats a Sant Feliu en commemoració del Dia Internacional Contra l’Homofòbia, Transfòbia i Bifòbia

El divendres 17 de maig és el Dia Internacional Contra l'Homofòbia, Transfòbia i Bifòbia. En ell es commemora la sortida de l’homosexualitat del llistat de malalties mentals de la OMS. El Servei d’Atenció Integral —SAI— local, dirigit a les persones LGBTI de Sant Feliu de Guíxols, ha convocat diferents actes en col·laboració amb el Punt d’Informació Juvenil i la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Compartiu aquesta història

El divendres 17 de maig és el Dia Internacional Contra l’Homofòbia, Transfòbia i Bifòbia. En ell es commemora la sortida de l’homosexualitat del llistat de malalties mentals de la OMS. El Servei d’Atenció Integral —SAI— local, dirigit a les persones LGBTI de Sant Feliu de Guíxols, ha convocat diferents actes en col·laboració amb el Punt d’Informació Juvenil i la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

L’acte principal tindrà lloc demà divendres a les 20.30 hores, amb la lectura d’un manifest institucional i l’hissada de la bandera de la diversitat al Passeig del Mar.
A partir de les 9 del vespre es farà l’encesa de llums de colors i lectura d’un poema a l’Arc de Sant Benet, al Monestir.
De cara al 22 de maig, a les 7 de la tarda, es realitzarà un taller anomenat Apps de contactes i LGBTIfòbia al Punt d’Informació Juvenil, a l’edifici de Les Vetlladores. D’altra banda, el 5 de juny, s’inaugurarà a la Biblioteca l’exposició Construccions identitàries.

 

El més llegit

I després