I després

Les AMPA de Sant Feliu organitzen una manifestació aquesta tarda per mostrar el seu rebuig a la decisió d’eliminar una línia de P3 del Gaziel

Les AMPA de totes les escoles de Sant Feliu de Guíxols han organitzat una manifestació per mostrar el seu rebuig a la decisió del Departament d’Educació de la Generalitat d’eliminar una de les dues línies de P3 que té el centre educatiu Gaziel de la Ciutat.

Compartiu aquesta història

Les AMPA de totes les escoles de Sant Feliu de Guíxols han organitzat una manifestació per mostrar el seu rebuig a la decisió del Departament d’Educació de la Generalitat d’eliminar una de les dues línies de P3 que té el centre educatiu Gaziel de la Ciutat. La sortida serà aquest dijous a les 7 de la tarda des del col.legi Gaziel o la Placeta Sant Joan i es dirigirà cap a l’Ajuntament. Des de l’organització es demana que les nenes i nens que hi participin vagin equipats amb el xandall de la seva escola.
L’Ajuntament de Sant Feliu es mostrava ahir sorprès per aquesta decisió d’Educació, una qüestió que ni tansols els havia estat notificada oficialment. Clicant aquí podeu accedir a la informació.

El més llegit

I després