Sons de Taverna a la Casa Irla

Dissabte 29 de setembre a les 22:30 h
The Bazaga’s

The Bazaga’s es una banda de tres amics retrobats i en format acústic que el que realment els  agrada es tocar música clàssica…….perquè el Rock & Roll que es si no música clàssica del nostre temps?

Els components de la banda son: Rafel V. Bazaga a la guitarra i veu; component de la Salseta del Poble Sec, Javi Garrigos al baix i la veu; antic component de la banda Aspid i actualment també amb Apeiron i Jordi Carles a la guitarra i la veu; antic component de la banda Aspid.

Ens faran versions de The Beatles, CCR, The Police, Queen i d’altres i també amb temes propis.

Entrada 6 €

 

Cursos i Tallers al Centre d’Art Albertí

El Centre Albertí d’Art i Disseny de Sant Feliu organitza el  taller de redacció “Llegim i Escrivim. El plaer de la lectura i l’Escriptura” que s’impartirà els dimecres des d’octubre fins el desembre. Un taller adreçat a persones que vulguin millorar la seva redacció.

I també el “Casal d’Art” dirigit a persones amb ganes de conèixer i aprofundir en l’art i la cultura que ens envolta. Es faran classes en grup, xerrades, visites guiades i excursions un cop al mes. S’imparteix des de’octubre fin el maig els dimarts i dijous de 7 a 8 del vespre.

Per informació i matrícules, al Talleret de l’Art i de l’Oci, carrer Sant Joan, 39 de Sant Feliu. Telèfons: 972 322 053 i 690 305 317.

Continuen també els cursos de: dibuix, il·lustració, pintura a l’oli, aquarel·la, escultura, història de l’art, obert de pintura de tardes i vespres, de model al natural, de gravat, de pintura en plein air, de modelat de fang, de decoració i ceràmica, d’iniciació a la fotografia. De preparació d’ingrés belles arts, fotografia i d’art.

 

Campanya recollida de joguines del PSC

L’Agrupació Local del PSC a Sant Feliu de Guíxols s’afegeix a la “Campanya de recollida de joguines” de les Joventuts Socialistes de Catalunya. Es poden posar en contacte amb nosaltres enviant un correu a pscsantfeliudeguixols@gmail.com . Una vegada rebut el correu l’agrupació coordinarà la recollida a Sant Feliu de Guíxols. Agrupació Local de Sant Feliu de Guíxols.

 

Fibromiàlgia, delegació del Baix Empordà

Sessions de ioga a càrrec de la Sra. Margarita Meranges, els dimecres des de 4 de la tarda fins 2/4 de 6. (inici octubre) Lloc: Centre Cívic Vilartagues.
Xerrada informativa, a càrrec de la psicòloga Núria Pérez i la coordinadora Sra. Eulàlia Murillo el dimecres 17 d’octubre a les 7 de la tarda al Centre Cívic Vilartagues.
Per més informació, adreceu-vos a: Sra. Anna Mª Sánchez (Tel. 695412051)
Per fer les inscripcions, truqueu al telèfon de l’Associació (Tel. 696932180) i demaneu per la Sra. Eulàlia Murillo, coordinadora de la delegació del Baix Empordà.

 

Jornades Europees de Patrimoni

En el marc de les Jornades Europees de Patrimoni 2012, el Museu d’Història ha programa per aquest divendres 28 de setembre, a les 20:30 hores, a la Biblioteca la presentació del llibre “Els Pobles perduts: 30 indrets oblidats de Catalunya” a càrrec del s seus coordinadors i editors, Xavier Cortadellas i Judit Pujadó, I dissabte t la conferència “El passat romà del Monestir de Sant Feliu de Guíxols i altres hipòtesis arran de les darreres excavacions”, a càrrec de Jordi Vivó i Llorca, arqueòleg codirector de les excavacions al Monestir. a la Sala d’Actes del Monestir, a les 18.00h  A més, es farà la presentació de la nova Guia del Monestir, a càrrec  l’Àngel Jiménez, historiador i autor d’alguns textos junt amb Jordi Reixach i Jordi Vivó.

 

Concerts TZVR

DIJOUS 27 DE SETEMBRE 21:30H
TUCÁN [Valencia, freak dance rock]
http://tucan.bandcamp.com/+ UNIVERS [Vic, noise pop]
http://univvers.bandcamp.com/

DISSABTE 29 DE SETEMBRE 21:30H
OSO [Bcn, psyc-folk]
http://osoxoso.bandcamp.com

+ SYBERIA [Bcn, post-rock]
http://syberia.bandcamp.com/

 

Concert a La Goleta
Dissabte 29 de Setembre 23:00h
Concert d’OBSTACLE (punk/rock- El Vendrell) dins la gira de presentació del seu primer disc. www.myspace.com/grupobstacle