I després

La Cambra de SFG va realitzar un curs d’estalvi energètic

Compartiu aquesta història

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols va portar a terme dimecres al matí, una sessió informativa per mostrar als administradors i responsables de comptabilitat, finances i compres d’una PIME tots aquells aspectes i conceptes bàsics que han de tenir en compte de cara a gestionar la contractació energètica de la seva empresa.

La jornada va anar a càrrec de Fèlix Xavier Arbelo, assessor en matèria d’eficiència energètica de la Cambra. Arbelo va explicar explicar als assistents com s’ha d’interpretar i entendre la informació inclosa en un rebut de la llum i quins aspectes han de tenir en compte les empreses per poder rebaixar el cost.

Durant l’any 2011les diferències de preus en energia elèctrica han sigut de fins al 15% entre comercialitzadores, amb independència del tram de potència contractada i això ha permès a les empreses que han comparat ofertes i negociat amb les subministradores, beneficiar-se d’un important estalvi.

L’acte de dimecres, organitzat conjuntament per l’Institut Català d’Energia (ICAEN), s’emmarca dins del projecte Àmbit energia que impulsen les Cambres de Comerç i l’ICAEN. Es tracta d’una iniciativa que ofereix a les empreses, de forma gratuïta, informació i assessorament sobre estalvi i eficiència energètica.

Les empreses reben atenció personalitzada. També poden beneficiar-se d’aquest programa, assistint a jornades informatives i cursos de formació.

El més llegit

I després